Úvod Novinky Osobnosti
Dominika Morávková-Zeleníková odkryla svoje súkromie. Toto je muž jej života
Dominika Morávková-Zeleníková odkryla svoje súkromie. Toto je muž jej života

Dominika Morávková-Zeleníková odkryla svoje súkromie. Toto je muž jej života

Zatiaľ čo Rózu trápi nevera manžela, herečka má doma milujúceho partnera.

Jej seriálová postava Róza šťastie v láske rozhodne nemá. Celé roky musí čeliť neopätovanej láske svojho muža Gézu, ktorý miluje iné ženy. Najprv Vesna, potom Jucika. Róza, ktorá ho miluje od prvého stretnutia, len márne čaká, kedy sa k nej vráti.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Skutočný život herečky Dominiky Morávkovej, hviezdy zo seriálu Čas nádejí, je však celkom iný. Po svojom boku má už osem rokov manžela Jána, s ktorým tvorí dokonalo harmonickú dvojicu. Spoločne vychovávajú dve deti, no vždy si nájdu čas aj jeden na druhého.

Dospeli bok po boku

„Láska sa nedá vyjadriť slovami. Si môj šašo aj kráľ,“ napísala Dominika k spoločnej fotke, ktorú uverejnila na svojej sociálnej sieti pri príležitosti výročia svadby. Na jej Instagrame nájdu fanúšikovia množstvo spoločných fotiek, z ktorých láska a šťastie priam sršia.

Dominika a Ján tvoria pár už viac než desať rokov. Spoločne zvládli mnohé výzvy a prekonali nejednu prekážku. Spoznali by ste ich na fotke spred desiatich rokov? Kedysi mladý pár, dnes manželia a rodičia dvoch krásnych detí.

Dominiku Morávkovú môžete vidieť v seriáli Čas nádejív nedeľu večer na Jednotke. Sympatická herečka tu stvárňuje Rózu, milujúcu manželku a matku zmietanú ťažkým osudom.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / Dominika Morávková

Živé vysielanie ??:??

Televízia