Úvod Novinky Osobnosti
Zuzana Kanócz o manažovaní rodiny. Niekedy to naozaj nezvládame
Zuzana Kanócz o manažovaní rodiny. Niekedy to naozaj nezvládame

Zuzana Kanócz o manažovaní rodiny. Niekedy to naozaj nezvládame

Herečka má tri deti s hercom Jurajom Lojom a popritom obaja hrajú vo filmoch a seriáloch.

Slovenská herečka Zuzana Kanócz je veľmi obsadzovaná a obľúbená. Rovnako aj jej partner Juraj Loj. Spolu majú tri deti 11-ročného Lucasa, 7-ročnú Izabelku a 5-ročnú Leylu. Manažovanie veľkej rodiny a práca im dávajú niekedy poriadne zabrať.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

„Sedíme každý druhý deň s diármi a hovoríme si, čo pribudlo, čo sa zmenilo, kedy je kto s deťmi, kto vozí na krúžky, ráno a kedy kto môže pracovať. Dôležitá je komunikácia. Niekedy to naozaj naozaj vôbec nezvládame,“ priznala herečka.

Tancuj, Matylda

Zuzka točí seriály a filmy, najnovšie ju môžete vidieť v českom filme režiséra Petra Slavíka, Tancuj, Matylda. Aká je jej postava? „Je partnerkou Karla, ktorá nečakane zistí, že jeho matka, s ktorou niekoľko rokov neudržiava vzťah, má Alzheimera a je odkázaná na starostlivosť. Naruší to ich vzťah,“ prezradila.

Tancuj Matylda- Zuzana Kanócz a Karel Roden a tvorcovia

Na premiére filmu Tancuj, Matylda

Film je krásny a silný, hovorí o problematike Alzheimerovej choroby, ktorá sa môže v istom bode života týkať každého. „Nie je bežné hovoriť o týchto veciach a je to v dnešnej dobe potrebné. Mala som možnosť hrať s hercami, s ktorými som hrala a som za to vďačná. Celý projekt vyzeral sľubne a aj taký bol,“ hovorí Zuzana Kanócz.

Tancuj Matylda.png

Film Tancuj, Matylda

Vo filme uvidíte v hlavnej úlohe skvelého herca Karla Rodena, Reginu Rázlovú, ktorá úžasne zahrala ženu s Alzheimerom a mladého herca Antonia Šoposki, ktorý stvárnil jej vnuka. Ako sa Zuzane hralo s Karlom Rodenom, ktorého poznáme aj z amerických filmov? „Veľmi dobre, nemali sme toho veľa. Oni traja matka, syn a vnuk sú hlavní hrdinovia, ale to čo sme tam mali, tak sme si veľmi užili,“ dodala. 25 50 75 90

Galéria

Tancuj Matylda.png Tancuj Matylda- Zuzana Kanócz a Karel Roden a tvorcovia Tancuj Matylda- Zuzana Kanócz a Karel Roden Tancuj Matylda- Zuzana Kanócz a Karel Roden Tancuj Matylda- Zuzana Kanócz a Karel Roden Tancuj Matylda- Zuzana Kanócz

Živé vysielanie ??:??

Televízia