Úvod Novinky Osobnosti
Marcel Nemec: Sľub, ktorý dal mame, už nestihol splniť
Marcel Nemec: Sľub, ktorý dal mame, už nestihol splniť

Marcel Nemec: Sľub, ktorý dal mame, už nestihol splniť

V piatok 16. februára na divadelnom nebi zažiarila ďalšia hviezda.

Herec Marcel Nemec podľahol zákernému ochoreniu vo veku 52 rokov. Lúči sa s ním množstvo umelcov a známych osobností, ktorí ho sprevádzali počas celej cesty.

Napriek ťažkej chorobe si Marcel Nemec udržiaval zdravú chuť do života. Ešte mesiac pred smrťou sa vybral na Lomnický štít. Výlet však nedopadol podľa predstáv. Zostala z neho dojímavá spomienka a nesplnený sľub.

Zážitok zverejnil na svojom Instagrame dňa 18. januára. „V utorok mala "starká" narodeniny, tak som ju včera zobral na výlet. Vybrali sme sa na Lomničák. Ešte tam nikdy nebola a ani ja, tak sme sa obaja tešili, ako malé deti,“ začal písať svoj príbeh.


Krásny slnečný deň ako stvorený vychádzku. A tak sa hneď ráno vybrali v ústrety dobrodružstvu. „Hneď, ako som sa ráno zobudil, vybehol som von, ako to vyzerá na oblohe? Nádhera, ani mráčik,“ pokračuje v rozprávaní.

Žiarivo osvietený Lomnický štít bol len hodinku cesty na dosah. V tom veľkú radosť z narodeninového zážitku prerušil oznam: „Vážení hostia, upozornenie! Z dôvodu nárazového vetra sú všetky lanovky dočasne odstavené,“ spomína na moment sklamania.

Vtedy dal svojej mame sľub: „Mamulienka, to Boh takto zariadil. No keď to nevyšlo na Tvoje narodky, tak pôjdeme na moje. (Tie mám *až* 8. júna) Odrazu sa tvár starkej začala meniť a zrazu tam bola najšťastnejšia mama na svete.“

Bol to krásny deň pod slnečnými Tatrami, ktorý ako spomienka zostane zvečnený nie len v mysliach, ale aj na jeho Instagrame, aby všetkým pripomínala, že srdce Marcela Nemca tu bilo pre najbližších.

25 50 75 90
Instagram / Marcel Nemec

Živé vysielanie ??:??

Televízia