Úvod Novinky Osobnosti
Konečne! Toto si Zuzana Kanócz dovolila prvýkrát za desať rokov
Konečne! Toto si Zuzana Kanócz dovolila prvýkrát za desať rokov

Konečne! Toto si Zuzana Kanócz dovolila prvýkrát za desať rokov

Okrem herečky je Zuzana mamou troch detí, čo vie byť často veľmi náročné.

Už približne dva roky sa herečka Zuzana Kanócz s partnerom Jurajom Lojom tešia z nového bývania. Z malého bytu prešli so svojimi tromi deťmi, 11-ročným Lucasom, 7-ročnou Izabelkou a 5-ročnu Leylou, do väčšieho.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Mne sa býva veľmi dobre. Ja už, keď som prišla do toho priestoru, bol to holobyt, tak som povedala Jurovi, že toto je to. Energia bytu so mnou súznela. Deti si sem tam spomenú, že v starom byte bolo lepšie, ale to je tým, že vtedy ešte nechodili do školy. Nemali povinnosti, viac sa hrali a chodili sme na výlety,“ povedala nám herečka.

Ak sa vám fotka nezobrazila správne, obnovte stránku.

„Teraz sú posledné dva roky o škole a oni majú pocit, že je to spojené s tým bytom. Vysvetlila som im, že to nie je bytom a že by to bolo rovnaké,“ zasmiala sa. Zuzana aj Juraj sú poriadne zaneprázdnení, a preto musia manažovanie rodiny plánovať dopredu. Času pre seba majú málo, ale predsa si ho Zuzana nájde.

„Teraz som bola štyri dni na Malorke. Bolo to super. Prvýkrát za desať rokov som odišla sama na viac dní. Bežne tu doma mi stačí aj prechádzka po lese,“ prezradila. Zuzana momentálne hviezdi v novom českom filme Tancuj, Matylda, kde hrá po boku skvelého Karla Rodena. 25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia