Úvod Novinky Osobnosti
Juraj Bača venoval krásne slová známej herečke. Prečítajte si jeho vyznanie
Juraj Bača venoval krásne slová známej herečke. Prečítajte si jeho vyznanie

Juraj Bača venoval krásne slová známej herečke. Prečítajte si jeho vyznanie

Som na teba hrdý, napísal moderátor.

Juraj Bača, ktorého môžete poznať napríklad z najsladšej šou Pečie celé Slovensko, kde spoločne s Milanom Zimnýkovalom podporuje súťažiacich a zabáva divákov. Sympatický moderátor je vždy usmiaty a pripravený podať pomocnú ruku každému, kto to potrebuje.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nedávno dojal aj svoju kamarátku a hereckú kolegyňu Kristínu Tormovú, ktorej verejne venoval krásne slová. V prípevku nešetril chválou ani obdivom k tomu, čo všetko Kristína zvláda. Okrem toho, že sa venuje sociálnym sieťam, poznať ju môžeme aj ako spisovateľku, herečku či moderátorku. A to nie je všetko.

„Kristína okrem toho, že stíha tie verejne známe veci, stíha toho omnoho viac. Stíha byť v pohode, stíha byť vtipná, stíha byť mamou, stíha byť dochvíľna, stíha byť pripravená, stíha byť chápavá, stíha byť kreatívna, stíha byť veselá, stíha byť aj smutná, ale zároveň optimistická, stíha veriť v dobro v ľuďoch, ale najmä: stíha byť odvážna. Omnoho odvážnejšia ako by sa na prvý pohľad zdalo.“


Ak sa vám fotky nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Reakcie na seba nenechali dlho čakať. Pod príspevkom sa začali objavovať srdiečka aj komentáre ďalších známych tvárí. Takmer okamžite sa ozvala aj prekvapená herečka: „Bača, ohurovač, ďakujem za podporu. Vyrazilo mi dych z pekna a lásky,“ napísala mu v reakcii na jeho dlhý príspevok šokovaná Kristína.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia