Úvod Novinky Osobnosti
Moderátor Duelu Gregor Mareš ako aktívny športovec. Aha, čo už dokázal
Moderátor Duelu Gregor Mareš ako aktívny športovec. Aha, čo už dokázal

Moderátor Duelu Gregor Mareš ako aktívny športovec. Aha, čo už dokázal

Vedeli ste o ňom, že veľkou súčasťou jeho života je bicykel, beh a plávanie?

A nielen to, ale aj pilates, joga a posilňovanie. Gregora Mareša mnohí poznajú ako televízneho moderátora vedomostnej relácie Duel a teraz Duel šampiónov, ale aj magazínu o vede a technike VAT a relácie Experiment. On je však aj aktívny športovec, ktorý sa v roku 2018 rozhodol pre svoj osobný dlhodobý projekt Gregor Mareš- Road to Iron Man alebo Cesta za Iron Manom.

Ak sa vám fotky a videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

"Rok 2023 je za mnou. Bol to 5. rok mojej cesty za Iron Manom - bol to najmenej intenzívny tréningový rok, počas ktorého som mal v apríli prvé svalové zranenie v mojom živote. Zranenie prsného svalu - ako každé takéto zranenie amatérskeho športovca aj toto pramenilo z blbosti,“ napísal na svoj Facebook.

„Veľa ma to ale zase naučilo - okrem toho, že nemám byť dilino, mi to hlavne ukázalo cestu ako regenerovať svoje telo. Zatiaľ sa ešte nevnáram do kade s ľadovou vodou, ale možno aj to bude. Robil som veľa dychových cvičení, spojených s naťahovaním. Ukazuje sa, že joga a pilates MUSIA byť dennou súčasťou môjho života,“ píše.

Na tejto ceste prišiel na veľa vecí a pokračuje ďalej. My mu v nej držíme palce. Sledujte Duel Šampiónov s Gregorom Marešom každý pracovný deň o 18.00 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia