Úvod Novinky Osobnosti
Aj sloboda má hranice. Toto by Katka Koščová svojím deťom nikdy nedovolila
Aj sloboda má hranice. Toto by Katka Koščová svojím deťom nikdy nedovolila

Aj sloboda má hranice. Toto by Katka Koščová svojím deťom nikdy nedovolila

S manželom sú pohodoví rodičia, na niektoré veci však majú jasný názor.

Pre speváčku je v rodičovstve dôležitý predovšetkým režim. Aj vďaka nemu sa jej darí skĺbiť rodinu, partnerský vzťah aj hudobnú kariéru. „Sme veľmi otvorení v mnohých témach, ale pre mňa je dôležité, že sa ide večer spať, žiadne ponocovanie. Ráno s deťmi vstaneme, idú do školy, potom majú krúžky,“ popísala bežnú rodinnú rutinu speváčka.

Deťom by Katka podľa svojich slov nikdy nedovolila ponocovať či diktovať si, kedy pôjdu večer do postele. „Máme kamošov, ktorí tie deti vždy nechali hore, že veď keď to dieťa bude chcieť zaspať, tak pôjde. A bum – do jedenástej hore. To u nás absolútne nie,“ dodala so smiechom Katka. Práve spoločné večery s manželom sú pre ich partnerský vzťah veľmi dôležité. Aj preto si speváčka zakladá na prísnejšom režime.

Spoločné chvíle, budovanie vzťahu a komunikácia – aj to je kľúčom k šťastnému partnerskému vzťahu, aký má aj Katka s manželom. Spočiatku najlepší priatelia, dnes manželia, ktorí sa podporujú už sedemnásť rokov. „My sa poznáme od detstva, on je môj najlepší kamarát už dlhé roky. My sme spolu na cestách aj doma, ale my sme za tie roky nezažili ponorku,“ prezradila Katka Koščová.

Vypočujte si celý rozhovor aj ako podcast na Spotify TU a Apple Podcasts TU.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / Katarína Koščová

Živé vysielanie ??:??

Televízia