Úvod Novinky Osobnosti
Ukradnutá úloha? Zuzana Norisová prehovorila o rivalite v hereckej brandži
Ukradnutá úloha? Zuzana Norisová prehovorila o rivalite v hereckej brandži

Ukradnutá úloha? Zuzana Norisová prehovorila o rivalite v hereckej brandži

Herečka priznala, že už párkrát prišla o rolu, po ktorej túžila.

Spoločne so sestrou Soňou Norisovou patria medzi obľúbené slovenské herečky. Zatiaľ čo Soňa Norisová hviezdi v slovenských filmoch či seriáloch, Zuzku poznajú aj českí diváci. Ešte predtým, ako dovŕšila dvadsať rokov, dostala od Jána Ďurovčíka skvelú ponuku, ktorá ju zaviala do Prahy. Hoci mala nastúpiť na bratislavskú VŠMU, jeho ponuku nemohla odmietnuť. Odvtedy ju českí režiséri obsadzujú s veľkou radosťou.

Ako však prezradila v relácii Nočná pyramída, občas sa jej stalo, že o sľúbenú rolu prišla. Počas svojho pracovné života si však nevšimla žiadne tvrdé súperenie medzi hercami. „Stalo sa, že som niečo mala robiť, bolo už všetko dohodnuté a zrazu to robil niekto iný. To sa mi, keď som bola mladšia, stávalo často,“ popísala herečka. Nikdy však nepociťovala krivdu. „Bola som len prekvapená, že prečo sa mi to sľubovalo,“ doplnila.

So sestrou však o hereckú úlohu bojovať nikdy nemusela. „So sestrou to tak máme rozdelené, že mne väčšinou dávajú tie komické úlohy, lebo nepôsobím seriózne. A sestre dávajú zase tie seriózne,“ prezradila so smiechom Zuzana Norisová.

Celý rozhovor so Zuzanou Norisovou si môžete vypočuť na tomto odkaze.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia