Úvod Novinky Osobnosti
Bývalá herečka otvorene o vzťahu s gamblerom: Pár dní pred Vianocami skončili na ulici
Bývalá herečka otvorene o vzťahu s gamblerom: Pár dní pred Vianocami skončili na ulici

Bývalá herečka otvorene o vzťahu s gamblerom: Pár dní pred Vianocami skončili na ulici

Známa detská herecká hviezda musela prekonať mnohé životné prekážky.

Na kolená ju nepoložil ani nečakaný potrat či nešťastné manželstvo s gamblerom. Katka Zatovičová, ktorú preslávil detský seriál Leto s Katkou, vyrozprávala svoj životný príbeh v dokumentárnom cykle Opri sa o mňa.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

„Bola som veľká detská hviezda a ako dieťa som zažila veci, o akých sa ostatným ani nesnívalo. Ale nemala som žiadne súkromie,“ prehovorila o odvrátenej strane detskej slávy. Aj túžba po súkromí bola jedným z dôvodov, prečo sa Katka rozhodla odísť do Prahy. Ani tam však na herectvo nezanevrela a ďalej sa mu venovala.

Životné skúšky ju posilnili

Práve v divadelnom zákulisí sa zoznámila s mužom, s ktorým po krátkom čase otehotnela. Chvíle radosti však vystriedalo náročné obdobie. „Počala som, bolo to nečakané. No potom ku mne prišla smrť a ja som o to dieťatko prišla. Vtedy som to úplne odstavila, akoby to neexistovalo,“ popísala mimoriadne náročné životné chvíle.

Katarína Zatovičová svadba v Opri sa o mňa.png

Nešťastné manželstvo s gamblerom sa začalo ako rozprávka.

Po istom čase sa Katka začala stále viac vzďaľovať hereckému remeslu. Kamery vymenila za prírodnú medicínu a začala pôsobiť v liečiteľskom centre. Práve tam sa spoznala so svojím budúcim manželom. Vtedy ani len netušila, že ju čaká ďalšie ťažké obdobie. „Bolo to veľmi rýchle, pretože mi blikali biologické hodiny. Bolo pre mňa dôležitejšie mať deti, než skúmať, o čom je ten náš vzťah.“

Zo sympatického a spoločenského muža menom Peter sa postupne vykľul gambler s obrovskými dlhmi. „Dospelo to až k tomu, že nás prišli exekútori vysťahovať. Štyri dni pred Vianocami, keď mal náš syn len štyri roky,“ podelila sa o ťažké spomienky Katka. „Zobudila som syna, poslala som ho k susedom a ja som rýchlo zbalila základné veci.“ Vianoce už Katka so synom strávili u starých rodičov na Slovensku.

Celý príbeh Kataríny Zatovičovej si môžete pozrieť v rámci dokumentárneho cyklu Opri sa o mňa. Všetky epizódy sú dostupné online v našom archíve.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia