Úvod Novinky Osobnosti
Mladá Zdena Studenková ako speváčka. Pamätáte si ju?
Mladá Zdena Studenková ako speváčka. Pamätáte si ju?

Mladá Zdena Studenková ako speváčka. Pamätáte si ju?

Archív času je plný klenotov. Nájdeme v ňom aj takéto spomienky.
Kto by si nespomínal na legendárnu dvojicu Júliusa Satinského a Milana Lasicu. Dve osobnosti slovenskej scény, ktoré neodmysliteľne patria k sebe.

Ich relácia Ktosi je za dverami patrila k najpopulárnejším hudobno-zábavným programom. Súčasťou zábavného večera bol aj klavirista Jaroslav Filip. Trojica humoristov spolu vytvorila jedinečnú reláciu, ktorá medzi riadkami oficiálneho scenára reagovala na aktuálnu dobu.

Ktosi-je-za-dverami

Možno si spomeniete aj na spevácku súťaž Pesničky spoza dverí. „Pesničky spoza dverí, tak sa volá naša exkluzívna súťaž o najlepšieho speváka a speváčku. A uvidíte v nej výkvet všetkých tých hviezd televízneho neba, ktoré sa spevom chvalabohu neživia,“ s humorom predstavil program Milan Lasica.


Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Vystúpila v nej napríklad aj známa Zdena Studenková. Slovenská herečka vydala v roku 1995 album s názvom Dotyky noci. Ako sama o sebe prezradila, nikdy nebola speváčkou, ale iba spievajúcou herečkou.

Pamätáte si mladú Zdenu Studnekovú ako speváčku? Pripomeňte si ju spolu s nami.


Rovnako si môžete nostalgicky zaspomínať na obľúbených komikov Júliusa Satinského a Milana Lasicu v ich relácii Ktosi je za dverami. Sledujte ju v sobotu o 17:25 na Dvojke.
25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia