Úvod Novinky Osobnosti
Alena Heribanová oslávila narodeniny. Tento vek by jej však tipoval málokto
Alena Heribanová oslávila narodeniny. Tento vek by jej však tipoval málokto

Alena Heribanová oslávila narodeniny. Tento vek by jej však tipoval málokto

Ako to robí, že vyzerá stále tak skvelo?

Obľúbená moderátorka, ktorú diváci RTVS poznajú najmä z relácie Anjeli strážni, oslávila 69. narodeniny. Alena Heribanová sa narodila 11. apríla 1955. Hneď po štúdiu slovenčiny a angličtiny nastúpila do Slovenskej televízie ako hlásateľka. V roku 1985 porodila dcéru Tamaru, o päť rokov neskôr Barbaru. Mama dvoch dcér a dnes už aj milujúca babička vedie aktívny život a stále pracuje. Alena Heribanová sa venuje moderovaniu, písaniu a nezabúda ani na svoje koníčky.

Ak sa vám obrázky nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Hoci pred niekoľkými dňami oslávila 69 rokov, jej vek by jej tipoval málokto. Moderátorka sa príkladne stará o svoje telo aj dušu, vďaka čomu vyzerá stále neuveriteľne dobre. Športuje, cestuje, stretáva sa s inšpiratívnymi ľuďmi a venuje sa veciam, ktoré ju dobíjajú energiou. Ako uvádza na svojom Instagrame, pôsobí aj ako ambasádorka Centra aktívneho starnutia. Moderátorke aj my želáme všetko najlepšie.

Viac fotiek nájdete v galérii pod článkom.

25 50 75 90

Galéria

Alena Heribanová 69. narodeniny Alena Heribanová 69. narodeniny Alena Heribanová 69. narodeniny Alena Heribanová 69. narodeniny Alena Heribanová 69. narodeniny Alena Heribanová s dcérou Tamarou
FOTO: Instagram /alena_heribanova

Živé vysielanie ??:??

Televízia