Úvod Novinky Osobnosti
Prirovnávajú ho ku Kronerovi. Martin Šalacha prezradil, čo na ňom obdivuje
Prirovnávajú ho ku Kronerovi. Martin Šalacha prezradil, čo na ňom obdivuje

Prirovnávajú ho ku Kronerovi. Martin Šalacha prezradil, čo na ňom obdivuje

Mnohí vravia, že sa podobá na mladého Jozefa Kronera.

Od jeho smrti ubehlo 26 rokov, ale na filmovom plátne je stále živý. Jozef Kroner sa zaradil medzi herecké legendy, ktoré sa vryli do kultúrnej pamäti národa. To, že si ho pripomíname aj po tak dlhej dobe dokazuje, že bol skrátka nezabudnuteľný a jedinečný.

Na slovenského velikána sme si zaspomínali aj s hercom Martinom Šalachom. Mnohí ho totiž k hereckej legende prirovnávajú. Nie je žiadnou novinkou, ak niekto upozorní na jeho fyzickú podobu s Jozefom Kronerom za mlada.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Martin Šalacha sa v hereckej kariére uberá vlastnou cestou, ale na Kronerovi obdivuje jeho autentickosť. „Bol autentický a pre mňa to veľa znamená,“ hovorí herec. Jozef Kroner prinášal na scénu prirodzenosť, s ktorou stvárnil stovky postáv. 

„Pre mňa je fascinujúce sledovať s akou ľahkosťou, normálnosťou a prirodzenosťou to dokázal robiť a zdeliť ľuďom nie len ten dobrý pozitívny pocit, ale aj negatívne emócie,“ dodáva Martin Šalacha.

Herca sme mohli sledovať v obľúbenom historickom seriáli Čas nádejí. To, či sa podobá na legendárneho Jozefa Kronera posúďte sami.
25 50 75 90

Galéria

Jozef Koner.png Jozef Kroner, Kubo.jpg jozef-kroner_TASR.jpg Jozef-Kroner-Obchod-na-korze-TASR Šalacha v seriali Čas nádejí (2).jpg Šalacha v seriali Čas nádejí (3).jpg Šalacha v seriali Čas nádejí (1).jpg Šalacha v seriali Čas nádejí (4).jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia