Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Radi pečiete? Prihláste sa do novej šou Pečie celé Slovensko
Radi pečiete? Prihláste sa do novej šou Pečie celé Slovensko

Radi pečiete? Prihláste sa do novej šou Pečie celé Slovensko

V budúcom roku prinesie RTVS šou Pečie celé Slovensko v slovenskej premiére na obrazovky Jednotky.

Od pondelka 16. novembra sa všetci, ktorí chcú predviesť svoje pekárske umenie, môžu prihlásiť do pripravovanej televíznej šou RTVS Pečie celé Slovensko. 

Amatérske pekárky, pekári, cukrárky a cukrári majú šancu začať cestu za svojím sladkým snom na stránke www.pecieceleslovensko.sk vyplnením registračného dotazníka.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Výber súťažiacich prebehne v troch kolách. Prvým je vyhodnotenie dotazníkov, následne budú vybraní účastníci kontaktovaní telefonicky a tí najlepší budú pozvaní na osobný pohovor, kde predvedú svoje pekárske a cukrárske zručnosti. Do súťaže sa môžu prihlásiť všetci milovníci pekárstva a cukrárstva starší ako 16 rokov, ktorí sa tomuto remeslu nevenujú profesionálne.

Uvidíte aj vianočný či celebritný špeciál

Diváci sa na jeseň budúceho roka môžu tešiť na 10 súťažných epizód, ako aj na vianočný a celebrity špeciál. RTVS prostredníctvom šou Pečie celá Slovensko nielen pozitívne odprezentuje slovenskú tradíciu v pečení a cukrárstve, ale zároveň pomôže amatérom preraziť a stať sa profesionálmi.

Relácia Pečie celé Slovensko vychádza z licenčného formátu The Great Bake Off od Love Production. Šou bola jednou z najvyššie hodnotených relácií verejnoprávnej BBC a takmer hneď po prvom odvysielaní v roku 2010 si získala obrovskú popularitu.

Pod licenciou BBC Studios bol formát medzičasom uvedený vo viac ako 30 krajinách sveta. V minulom roku si ho mohli pozrieť aj diváci v Českej republike pod názvom Peče celá Země, kde si finálovú časť pozrelo viac ako 1,7 milióna ľudí.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia