Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pečie celé Slovensko: Predstavujeme moderátorov a porotu
Pečie celé Slovensko: Predstavujeme moderátorov a porotu

Pečie celé Slovensko: Predstavujeme moderátorov a porotu

RTVS prinesie na jeseň šou, v ktorej nebudú chýbať šikovní cukrári, skvelé recepty a kopec pozitívnej energie.

Šou Pečie celé Slovensko, ktorá vychádza z formátu The Great Bake Off a je celosvetovo mimoriadne obľúbená, mieri na obrazovky RTVS. Objavila sa vo viac ako 30 krajinách sveta vrátane Českej republiky, kde si finále šou nenechalo ujsť 1,7 milióna divákov. Veríme, že rovnako úspešná bude aj slovenská verzia, ktorú režíruje Jeffo Minařík.

Diváci sa môžu tešiť na amatérskych pekárov, ktorí si zmerajú sily v rôznych disciplínach, a to všetko pred televíznymi kamerami. Pripravte sa na skvelé recepty, farebné dezerty, chutné koláče a torty, kopec emócií a sympatických cukrárov z celého Slovenska, ktorí sa neboja ukázať svoj talent a pekárske zručnosti pred zrakmi divákov.

Juraj Bača a Junior

Od prvej chvíle bolo jasné, že Juraj a Junior sú skvelou voľbou. Na nakrúcanie šou sa obaja mimoriadne tešia. Foto: RTVS

Moderátormi šou Pečie celé Slovensko sú Juraj Bača a Milan Zimnýkoval alias Junior. „Teším sa, že sa na obrazovky dostane šou plná dobrej energie, milých ľudí a pekných emócií," hovorí Juraj Bača. „Slovensko miluje pečenie, myslím si, že ešte viac ako varenie. Preto verím, že táto šou sa stane diváckou srdcovkou," dopĺňa moderátorského kolegu Junior. Dvojici to od začiatku nakrúcania šou mimoriadne ladí.

Petra a Jozefína - porota

Porotkyne budú hodnotiť, dozerať a samozrejme ochutnávať. Dámy sa nevedia dočkať prvých dezertov od súťažiacich. Foto: RTVS

Na výkony súťažiacich budú počas trvania šou dozerať dve skúsené cukrárky a sympatické porotkyne - Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. Pre divákov je pripravených desať epizód, chýbať nebudú ani špeciály - jeden vianočný a jeden v spoločnosti známych tvárí. Šou Pečie celé Slovensko predstaví slovenskú tradíciu v pečení a cukrárstve, zároveň pomôže ametérom preraziť a stať sa profesionálmi.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia