Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Prvý rozhovor s porotkyňami šou Pečie celé Slovensko
Prvý rozhovor s porotkyňami šou Pečie celé Slovensko

Prvý rozhovor s porotkyňami šou Pečie celé Slovensko

Skúsené cukrárky budú už túto jeseň dozerať na výkony súťažiacich. U nás sa o nich môžete dozvedieť viac.

Nová, mimoriadne farebná a najmä chutná - taká bude šou Pečie celé Slovensko, ktorá sa na televízne obrazovky dostane na jeseň tohto roka. Diváci spoznajú dvanástich finalistov - amatérskych cukrárov a pekárov, ktorí predvedú svoje schopnosti pred televíznymi kamerami. Koláče, torty a dezerty budú hodnotiť dve skúsené a sympatické porotkyne. Toto nám prezradili v prvom rozhovore.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Petra Tóthová povýšila cukrárstvo na umenie. Jej torty sa vyznačujú unikátnym prevedením s dôrazom na detail. Skúsenosti získala v Dubaji, New Yorku aj Londýne. Pravidelne pripravuje torty podľa receptúry dvornej cukrárky britského kráľovského dvora Fiony Cairns. Srdcovou záležitosťou Petry sú luxusné, ručne modelované kvety z cukru, ktoré už na prvý pohľad vyzerajú ako skutočné. Okrem toho, že sú sladké, tak aj jedlé a trvácne.

Pečie celé Slovensko - moderátori a porota

Jozefína (v ružovom) a Petra si veľmi dobre rozumejú s moderátormi. Šou Pečie celé Slovensko vás budú sprevádzať Juraj Bača a Milan Zimnýkoval. Foto: RTVS

Jozefína Zaukolcová je pedagogička, vášnivá cukrárka a pekárka, ktorá má za sebou množstvo súťaží doma aj vo svete. Pravidelne sa umiestňovala na víťazných priečkach a v súčasnosti sama pripravuje svojich žiakov na odborné súťaže.

Od roku 2000 je členkov výkonného výboru Slovenského Zväzu kuchárov a cukrárov, od roku 2009 aj jej predsedníčkou. Na konte má tiež pekárske knihy a tiež niekoľko skúseností s varením a pečením pred kamerou. V rokoch 2001 až 2003 bola hlavnou účinkujúcou v programe STV s názvom Varím, varíš, varíme.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia