Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Budú moderovať aj ochutnávať. Milan a Juraj milujú sladké
Budú moderovať aj ochutnávať. Milan a Juraj milujú sladké

Budú moderovať aj ochutnávať. Milan a Juraj milujú sladké

Diváci sa na dvojicu môžu tešiť v šou Pečie celé Slovensko už túto jeseň.

„Myslím si, že Slováci majú pečenie ešte radšej ako varenie," povedal Milan ´Junior´ Zimnýkoval, moderátor šou Pečie celé Slovensko, ktorá na jeseň spojí amatérskych pekárov a cukrárov z celej republiky. Ako Junior priznal v rozhovore, jeho očakávania pred nakrúcaním sú obrovské. „Za všetko môže moja babka a raz chcem piecť ako ona," prezradil nám.

Pečie celé Slovensko - moderátori a porota

Moderátori a porotkyne šou Pečie celé Slovensko. Foto: RTVS

Jednotlivými kolami šou Pečie celé Slovensko bude divákov spolu s Juniorom sprevádzať aj Juraj Bača. Známeho slovenského herca sme sa takisto opýtali, aké sú jeho pocity pred začiatkom. „Naučil som sa nemať očakávania, lebo vtedy vie byť človek príjemne prekvapený," povedal Juraj v rozhovore.

Moderátorov sme sa opýtali aj to, čo im napadne ako prvé, keď sa povie slovo „sladké". „Sú to jednoznačne babkine koláče. A koláče mi pripomínajú sviatky," zaspomínal si Junior na konkrétne chute a výnimočné príležitosti, ktoré sa mu so sladkým spájajú. Čo „sladké" napadne okamžite Jurajovi? Pozrite si prvý rozhovor s moderátormi šou Pečie celé Slovensko.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia