Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Šou, ktorá pobláznila celý svet. 3. séria Pečie celé Slovensko už čoskoro
Šou, ktorá pobláznila celý svet. 3. séria Pečie celé Slovensko už čoskoro

Šou, ktorá pobláznila celý svet. 3. séria Pečie celé Slovensko už čoskoro

Na výkony súťažiacich budú dohliadať dve sympatické, ale aj prísne porotkyne. Už čoskoro bude piecť celé Slovensko.

Slovensko bude už tretíkrát o niekoľko týždňov žiť najväčšou pekárskou šou, ktorá si získala státisíce divákov nielen v u našich susedov, ale aj v USA, Kanade, Austrálii či Brazílii.

Šou Bake Off, v slovenčine Pečie celé Slovensko, odštartovala svoju televíznu púť pred jedenástimi rokmi vo Veľkej Británii, kde sa dočkala trinástich sérií.

Dokonalé dezerty, množstvo emócií

Programom Pečie celé Slovensko bude divákov opäť sprevádzať dvojica Milan Zimnýkoval alias Junior a Juraj Bača. Na výkony dvanástich súťažiacich budú aj tretíkrát dohliadať porotkyne Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.

Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová

Petra (vľavo) a Jozefína sa tešia na výkony nových súťažiacich aj na všetkých nadšencov pečenia pred televíznymi obrazovkami. Zdroj foto: RTVS

Pod šou Pečie celé Slovensko je ako režisér podpísaný Jeffo Minařík. Diváci sa môžu tešiť na skvelé recepty, dokonalé dezerty, ale aj množstvo neuveriteľných výkonov a emócií.

Kto sa stane najlepším cukrárom? Kto preukáže pred televíznymi kamerami nielen skúsenosti, ale aj poriadny kus odvahy a kreativity?

A kto získa, podobne ako Miňo či Lucia, titul Majster pekár/-ka?

Vo finále sa stretnú traja najlepší, no víťaz môže byť iba jeden... Nezmeškajte premiéru tretej série najväčšej pekárskej šou

Presný dátum štartu odhalíme čoskoro.

25 50 75 90
Zdroj foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia