Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Najúspešnejší mužskí víťazi svetovej šou o pečení
Najúspešnejší mužskí víťazi svetovej šou o pečení

Najúspešnejší mužskí víťazi svetovej šou o pečení

Vo Veľkej Británii, z ktorej šou pochádza, vyhrali posledné dva ročníky muži.

Je pečenie čisto ženská záležitosť? Už dávno nie... Korpusy, polevy či dekorácie patria aj do mužských rúk. Dôkazom sú niekoľkí mužskí víťazi šou Great Bake Off, z ktorej vychádza aj slovenská verzia Pečie celé Slovensko.

Mužskí víťazi vo Veľkej Británii minulý aj predminulý rok

Peter Sawkins zvíťazil v zatiaľ ostatnej (jedenástej) sérii britského The Great British Bake Off. Iba 20-ročného Škóta sleduje na Instagrame viac ako 230-tisíc podporovateľov a výtvory, ktorými sa na sociálnej sieti chváli, doslova vyrážajú dych.

Peter Sawkins, PCS

Víťaz britskej verzie šou z minulého roka. Dvanásta séria odštartovala vo Veľkej Británii koncom septembra. Zdroj: Instagram.com/peter_bakes

Sawkins presvedčil porotu nielen pekárskym majstrovstvom, ale aj svojou obyčajnosťou a obrovskou charizmou. Aj pred dvomi rokmi sa stal najlepším televíznym pekárom muž.

Volá sa David Atherton, vyštudoval umenie aj zdravotnícku školu v odbore zdravotná sestra. Pôsobil v rôznych krajinách sveta ako zdravotný poradca pre dobrovoľnícku prácu.

David Atherton, PCS

David Atherton si získal porotu aj divákov v britskej verzii pred dvomi rokmi. Zdroj foto: Instagram.com/nomadbakerdavid

V americkej verzii obľúbenej šou zvíťazil v roku 2013 zvíťazil Brian Emmett. Okrem dezertov od výmyslu sveta miluje zdravý životný štýl a cvičenie. Jeho Instagram je plný fotografií z fitnes centra, ale aj inšpiratívnych tipov na koláčiky.

Brian Emmett, PCS

Miluje pečenie, fitnes a svoju mamu. Zdroj foto: Instagram.com/brianemmettbake

Kým spoznáme víťaza či víťazku šou Pečie celé Slovensko, inšpirovať sa lákavými dezertami môžete aj na našom webe. Recepty zverejňujeme po každej odvysielanej časti a na stránke už visia aj tie na cheesecaky, štrúdle aj tartaletky.

Zdroj úvodnej foto: Instagram.com/peter_bakes

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia