Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Alenka má v tom jasno. Keď torta, tak pre Aquamana
Alenka má v tom jasno. Keď torta, tak pre Aquamana

Alenka má v tom jasno. Keď torta, tak pre Aquamana

Finalistiek šou Pečie celé Slovensko sme sa opýtali, ktorej známej osobnosti by niečo upiekli.

Rozhovor vznikol ešte predtým, ako sa postavili pred televízne kamery a začali piecť. Finalisti šou Pečie celé Slovensko nám toho o sebe prezradili veľa. Dokonca aj to, pre ktorú známu osobnosť by dokázali pripraviť narodeninovú tortu.

Alenka v tom mala jasno od začiatku. „Pre Aquamana,“ povedala nám sympatická východniarka, ktorú uvidíte aj v tretej epizóde najsladšej šou jesene.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Jason Momoa, ktorý komiksového hrdinu stvárnil, sa narodil 1. augusta 1979. Ak správne rátame, Alenke by sa to k jeho 43. narodeninám, ktoré herec oslávi budúci rok, mohlo podariť.

Júlia a Lucia by napiekli pre prezidentku

„Ak by to bolo možné, čo už nie je, najradšej by som upiekla tortu July Child,“ prezradila nám Bea. Nebohá americká televízna osobnosť, ktorá sa preslávila tým, že do americkej kuchyne „prepašovala“ kus Francúzska, zomrela v roku 2004.

Julka by si vedela predstaviť pečenie pre nejakú známu herečku, rada by však napiekla tortu aj pre prezidentku Zuzanu Čaputovú. „Asi pre Marthu Stewart, ale bála by som sa,“ prezradila Naďa. Martha Stewart patrí k najpopulárnejším americkým televíznym osobnostiam.

A čo Inga, Katka či Lucia? Pozrite si, pre ktorého známeho človeka či celebritu by napiekli ony? Viac obsahu zo zákulisia šou Pečie celé Slovensko nájdete na Instagrame, ale aj TikToku. Nezabudnite sledovať tretiu epizódu v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

zdroj foto: RTVS / Instagram

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia