Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Bon appétit: Štvrté kolo Pečie celé Slovensko v znamení makróniek
Bon appétit: Štvrté kolo Pečie celé Slovensko v znamení makróniek

Bon appétit: Štvrté kolo Pečie celé Slovensko v znamení makróniek

Známa francúzska pochúťka nebude jediná, ktorá overí zručnosti našich finalistov.

V šou Pečie celé Slovensko zostalo deväť talentovaných pekárov a po najbližšej nedeli ich bude opäť o jedného menej. Pravidlá súťaže sú neúprosné, porotkyne majú na súťažiacich každým kolom väčšie nároky a v televíznej kuchyni stúpa napätie.

Makrónky, PCS

Žltá je dobrá. Lucia zvolila pre svoj dezert optimistickú farbu. Zdroj foto: RTVS

V štvrtej epizóde, ktorú uvidíte na obrazovkách Jednotky v nedeľu večer, sa bude riešiť záhada okolo zmiznutého koláča. Naši pekári sa okrem toho budú musieť popasovať s pečením podľa aktuálnych trendov.

Alenka, PCS

Alenka, tebe tie makrónky pristanú. Aj na blúzke. Zdroj foto: RTVS.

V jednom z receptov budú musieť použiť koreňovú zeleninu, a to na sladko, okrem toho pripraviť koláč bez múky, čo takisto nebude ľahká úloha. A na záver ešte makrónky. Obľúbená maškrta, ktorej príprava si okrem iného vyžaduje obrovskú dávku trpezlivosti.

Ak ste nestihli sledovať poslednú epizódu, v ktorej vypadol Viliam Bajzík, nájdete ju zadarmo a bez reklamy v našom sedemdňovom online archíve.

Na oficiálnom webe sú tiež dostupné recepty. Klikajte, skúšajte, pečte a v nedeľu 31. októbra o 20:30 hod. na Jednotke sledujte pokračovanie šou, ktorá pobláznila celý svet.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia