Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Ten moment, keď ti pri pohľade na tortu takmer vypadnú oči
Ten moment, keď ti pri pohľade na tortu takmer vypadnú oči

Ten moment, keď ti pri pohľade na tortu takmer vypadnú oči

V nedeľu večer bude znova piecť celé Slovensko. Na tieto dezerty sa môžete tešiť.

Osem amatérskych pekárov, tri recepty a ďalší nedeľný večer v znamení prvotriednych výkonov a lákavých dezertov. Aj vy sa pri sledovaní šou Pečie celé Slovensko prichytíte pri tom, že siahate po tajných zásobách sladkého? Nezúfajte, sme v tom spolu.

Najúspešnejšia šou o pečení, ktorá vznikla vo Veľkej Británii, spôsobila, že ľudia začali tráviť v kuchyni oveľa viac času. Supermarkety dokonca hlásili zvýšený záujem zákazníkov o čokoľvek, čo súviselo s pekárskym umením. Takže smelo do toho.


Povedal niekto slovo párty?

Najbližšiu nedeľu budú finalisti pripravovať dobroty na tematickú párty. Na žiadnej predsa nesmie chýbať slaný mix. V rámci technickej výzvy to budú kornútky z lístkového cesta. Kreatívne sa súťažiaci doslova vybláznia pri príprave strašidelnej torty.

„Toto vyzerá ako nebezpečný úraz na železnici smerom na východ,“ zaznie z úst porotkyne Jožky a dovolíme si tvrdiť, že toto jej hodnotenie zľudovie. A rovnako si všimnite Petrin výraz pri pohľade na Alenkinu tortu...

Kto sa stane Pekárom týždňa a kto finálovú zostavu šou Pečie celé Slovensko opustí? Dozviete sa v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

Predošlú epizódu obľúbenej šou nájdete zadarmo a bez reklamy v našom online archíve. A na webe pribudli ďalšie recepty, ktoré sa rozhodne oplatí vyskúšať.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia