Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Briti spoznali víťaza 12. série najlepšej šou o pečení
Briti spoznali víťaza 12. série najlepšej šou o pečení

Briti spoznali víťaza 12. série najlepšej šou o pečení

Aktuálnu sériu vyhral muž. Prečítajte si, akými receptami presvedčil porotu.

„Neviem to ani opísať. Som úplne bez slov,“ povedal bezprostredne po víťazstve Giuseppe Dell´Anno, ktorý sa stal najlepším pekárom v dvanástej sérii šou Great British Bake-Off.

Finále, v ktorom zvíťazil sympatický Talian, sa konalo 23. novembra a o víťazstvo bojoval s Chigsom Palmarom a Chrystelle Pereirou. Porotu presvedčil belgickými buchtami, mrkvovou tortou a tiež dezertami v štýle postavy Klobučníka z príbehu o Alici v krajine zázrakov.

Giuseppe, víťaz Great British Bake Off 2021

Giuseppe je otcom 3 synov, divákov si získal obrovskými sympatiami a tiež perfektnými výkonmi. Zdroj foto: Instagram.com/giuseppecooks

Víťaz aktuálneho ročníka britskej najsladšej šou, podľa ktorej vznikla aj slovenská verzia, si finále nevedel vynachváliť. „Bol to výnimočný moment,“ povedal na margo súperenia s ďalšími dvomi amatérskymi pekármi, ktorí to dotiahli do finále.

Semifinále už túto nedeľu

Temperamentný 45-ročný Giuseppe rástol takpovediac pri hrncoch. Jeho otec je profesionálny kuchár a rozhodnutie prihlásiť sa pripísal tiež talianskym génom, ktoré ho predurčujú byť v kuchyni doslova excelentným.

Dell´Anno býva v Bristole, má troch synov, milujúcu manželku a na Instagrame ho sleduje takmer 150-tisíc fanúšikov. Tých si získal nielen svojou výnimočnou osobnosťou, ale aj prvotriednymi výkonmi v úspešnej šou.

Víťaza alebo víťazku v prvej sérii šou Pečie celé Slovensko spoznáme už o necelé dva týždne. V nedeľu 4. decembra sa do televíznej kuchyne na Jednotke postavia zvyšní štyria súťažiaci. Jeden z nich bude musieť šou opustiť. Diváci sa môžu tešiť aj na recept na tzv. island cake.

V prípade, že toto čítajú a šou Pečie celé Slovensko pravidelne sledujú ďalší amatérski pekári či cukrári, je tu šanca pre vás. Hľadáme súťažiacich do druhej série. Podrobnosti už visia na našom webe. Čo ak hľadáme práve vás?

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia