Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Finále Pečie celé Slovensko. Náročné úlohy aj veľké prekvapenie
Finále Pečie celé Slovensko. Náročné úlohy aj veľké prekvapenie

Finále Pečie celé Slovensko. Náročné úlohy aj veľké prekvapenie

Prečítajte si, čo v nedeľu večer čaká Alenku, Luciu a Miňa. Bude to napínavé.

Semifinále šou Pečie celé Slovensko bolo mimoriadne napínavé. A tiež mimoriadne úspešné. Boj o postup do veľkého finále, v ktorom spoznáme Majstra amatérskych pekárov a cukrárov, sledovalo viac ako pol milióna nadšených divákov.

V nedeľu 12. decembra sa o 20:30 hod. proti sebe postavia traja súťažiaci, ktorí budú musieť opäť preukázať svoje zručnosti a poslednýkrát presvedčiť porotu.

Traja finalisti, tri trojposchodové torty

Do veľkého finále najúspešnejšej šou tejto jesene sa prebojovala Alena Sabolová, sympatická východniarka, ktorá ohúrila nielen dokonalými makrónkami, Lucia Piterka, perfekcionistka a majsterka práce s čokoládou a tiež Miroslav Macuľa, kreatívny a nadaný Stredoslovák.

Osobná výzva finálového kola bude spočívať v príprave troch druhov kanapiek, v technickej výzve budú musieť traja finalisti pripraviť Dobošove rezy. Kreatívna výzva bude veľkolepá. Tešiť sa môžete na trojposchodové torty inšpirované umením.

Alenku, Luciu a Miňa čaká vo finále ešte niekoľko prekvapení. Povzbudiť ich prídu nielen ostatní finalisti šou, ale aj ich najbližší – príbuzní a priatelia. O víťazovi prvej série rozhodne dvojica porotkýň – Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia