Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Úprimné slová porotkyne Jožky Zaukolcovej o šou Pečie celé Slovensko
Úprimné slová porotkyne Jožky Zaukolcovej o šou Pečie celé Slovensko

Úprimné slová porotkyne Jožky Zaukolcovej o šou Pečie celé Slovensko

Čo prezradila obľúbená porotkyňa v talkšou Trochu inak s Adelou?

Nekompromisná, no láskavá porotkyňa Jožka Zaukolcová si počas prvej série získala srdcia televíznych divákov aj finalistov šou Pečie celé Slovensko.

Ako priznala v talkšou Trochu inak, aj pre ňu je Pečie celé Slovensko srdcovou záležitosťou. Na šou najviac oceňuje pozitívny a láskavý prístup k súťažiacim.

Nám bolo povedané, že hľadajte pozitíva, najmä to dobré. Samozrejme, že občas im bolo treba trošku naložiť, aby si nemysleli, že sú takí dokonalí, že to pôjde z jedného kola do druhého tak ľahko,“ povedala s úsmevom.


Vychováva novú generáciu cukrárov

Jožka Zaukolcová si svoje cukrárske zručnosti nenecháva iba pre seba – ako pedagogička na strednej odbornej škole sa venuje budúcim cukrárkam a cukrárom.

Aj ich výtvory častokrát prísne hodnotí, no ako prezradila, hodnotenie súťažiacich v šou Pečie celé Slovensko bolo náročnejšie.

Treba zvážiť, že čo poviem, aby ten moment bol zachytený tak, že to prinesie aj tomu súťažiacemu nejaký výsledný efekt, aj tomu divákovi. Vždy som hľadala tie správne slová,“ povedala Jožka a dodala, že sformulovať zmysluplné hodnotenie bolo niekedy veľmi náročné.

Celú epizódu Trochu inak s Adelou nájdete aj v našom online archíve, kde si ju môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy. Pozvanie prijala aj herečka a spisovateľka Kristína Tormová a módny návrhár Pavel Berky.

Na premiérovú epizódu obľúbenej talkšou sa môžete tešiť už v piatok 11. februára na Dvojke. Trochu inak s Adelou vysielame aj online.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia