Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pečie celé Slovensko spestrí leto divákom RTVS
Pečie celé Slovensko spestrí leto divákom RTVS

Pečie celé Slovensko spestrí leto divákom RTVS

Pečie celé Slovensko je späť. Už túto nedeľu sa na obrazovky RTVS vracia najsladšia šou.

Všetko odštartujeme už 26. júna o 17:35 hod. na Jednotke. Celú šou budete opäť môcť sledovať aj na webe RTVS.

Diváci sa opäť môžu tešiť na špeciálne výtvory jednotlivých súťažiacich, ale aj na silné emócie. Pripomeňte si, ako sa jednotliví cukrári pasovali s technickou či osobnou výzvou, ale aj to, ako si vzájomne pomáhali.

Súťažiaci sa totiž od začiatku netajili tým, že sa medzi nimi vytvorilo silné puto. Aj preto šou Pečie celé Slovensko patrila medzi najobľúbenejšie programy minulej jesene.

Počas vysielania si ju dokopy zaplo 2,417 000 divákov. Už prvú epizódu videlo viac ako 660-tisíc a bolo sa naozaj na čo pozerať.

Najsladšia šou sa vracia


Už v prvá časť bola plná sĺz, dojatia, smútku i šťastia. Dôvodom boli nekompromisné pravidlá, podľa ktorých musel v každej časti jeden účastník šou opustiť. A pamätáte si vôbec, kto vypadol ako prvý. Ak nie, pozrite si úvodnú časť už túto nedeľu.

Vítať vás budú opäť aj obľúbení moderátori Milan Zimnýkoval či Juraj Bača a tešiť sa môžete aj na porotkyne Jozefínu Zaukolcová a Petru Tóth.

Pekársku atmosféru umocní aj prostredie areálu kaštieľa v Bernolákove, kde vyrástol stan s kompletným kuchynským zázemím.

Nezmeškajte tak prvú epizódu populárnej šou. Zároveň divákom oznamujeme, že z licenčných dôvodov nie je možné poskytnúť jednotlivé časti šou v archíve. Oddaných cukrárov to však nesmie odradiť.

Stačí si každú nedeľu podvečer zapnúť televíziu alebo internet a nechať sa unášať sladkými maškrtami zo šou Pečie celé Slovensko.

25 50 75 90

Galéria

Bezlepková zamatová roláda - recept, Pečie celé Slovensko.png Bezlepková zamatová roláda - Pečie celé Slovensko.png Katka z Pečie celé Slovensko.jpg Pečie celé Slovensko Viliam a Katka v zápale príprav Katka z Pečie celé Slovensko s koláčom.jpg
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia