Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Cukárka Inga aj po roku cíti vďačnosť, priority má jasné
Cukárka Inga aj po roku cíti vďačnosť, priority má jasné

Cukárka Inga aj po roku cíti vďačnosť, priority má jasné

Sympatická pekárka pôvodom z Litvy síce nemá pečenie na prvom mieste, s láskou však na šou spomína.

Už len dve časti a prvá séria Pečie celé Slovensko, ktorú vysiela Jednotka v nedeľu, sa skončí. Vieme, ako sa darí po roku Magdi, Julke i Vilkovi, či pečie Naďa i Marek.

Na svoju účasť v najsladšej šou RTVS si pre web rtvs.sk zaspomínala aj súťažiaca Inga. Jej cesta v súťaži sa skončila tesne pred bránami semifinále. 

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako si na tých 8 kôl spomína? Čo je pre ňu dnes dôležitejšie ako pečenie? A pečie vôbec?

Rodina, šport a pečenie

“Aj po roku môžem tvrdiť, že účasť v Pečie celé Slovensko bola tým najkrajším a nezabudnuteľným zážitkom a nesmierne som vďačná všetkým, ktorí mi verili, že mám na to. Všetkým, ktorí mi dali možnosť vyskúšať to a všetkým, ktorí mi fandili,” vyznala sa mamička troch detí, ktorá má korene z Litvy.

Ako dodala pre rtvs.sk, pamätá si na každý jeden detail, na každú epizódu. “Najviac v mojej pamäti zostali súťažiaci a to priateľstvo, ktoré trvá dodnes,” doplnila Inga.

Pečeniu sa venuje stále, avšak nie je jej prioritou číslo jeden. “Mám svoje priority, a tými sú rodina a zdravie,” ozrejmila.

Inga sa navyše vrátila z materskej dovolenky do práce a keď netrávi čas so svojou rodinou alebo na crossfit cvičení, tak pečie.

“Tú však výnímky nemám, pečiem s radosťou a láskou pre všetkých, ktorí majú radi moje zákusky,” prezradila.

Po skončení šou ostala verná francúzskym zákuskom, klasike z detstva a minimalizmu. Tak, ako v Pečie celé Slovensko, aj teraz využíva nevšedné suroviny pri pečení.

Kto by zabudol na jej dubáky v kréme pri tvorbe Letter cake, však?

Aj ona sa už teší na druhú sériu Pečie celé Slovensko, všetkým súťažiacim bude držať palce a potichu, aj keď v dobrom závidieť.

25 50 75 90

Galéria

PCS, Julka a Inga Inga.png Inga plní tartaletky Bea a Inga v tretej epizódy Pečie celé Slovensko.jpg Lucka a Inga počas tretej epizódy PCS 1.jpg Inga s Naďou si pomáhajú.jpg Pekárka Inga servíruje svoj kiš Porotkyne a moderátori pri pekárke Inge
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia