Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pečie celé Slovensko: Fakty, ktoré sa oplatí vedieť o 2. sérii
Pečie celé Slovensko: Fakty, ktoré sa oplatí vedieť o 2. sérii

Pečie celé Slovensko: Fakty, ktoré sa oplatí vedieť o 2. sérii

Pekárska šou zožala v minulom roku obrovský úspech. Sledovať ju budete môcť opäť, a to od prvej októbrovej nedele.

Druhá séria šou Pečie celé Slovensko od 2. októbra na obrazovkách Jednotky. Ani tento rok nebude chýbať dvanástka finalistov, ktorých mená a tváre vám predstavíme na našom webe už čoskoro.

Výkony amatérskych pekárov a pekárok z rôznych kútov Slovenska bude aj tento rok hodnotiť Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová, sympatické, no zároveň prísne porotkyne, ktorým neunikne ani ten najmenší detail.

Diváci sa môžu tešiť na ďalšie pekárske inšpirácie, množstvo zaujímavých a nových receptov, perfektné výkony, ale aj vtipné situácie, ktoré v našej televíznej kuchyni vznikli.

Viac epizód aj vianočný špeciál

Ak vás zaujíma zákulisie najsladšej šou, sledujte naše sociálne siete. Pečie celé Slovensko nájdete na Facebooku, Instagrame aj sociálnej sieti TikTok.

Pečie celé Slovensko 2

Druhá séria, ktorou bude opäť sprevádzať Milan Zimnýkoval a Juraj Bača, prinesie niekoľko noviniek. Priestory, v ktorých sa šou nakrúcala, prešli úpravou. Nové farebné kombinácie, nové dekorácie, a to aj v exteriéri, stopercentne prekvapia.

Novinkou je aj to, že diváci sa môžu tešiť až na 11 epizód, chýbať nebude ani vianočný špeciál, v ktorom svoje pekárske zručnosti predvedú viaceré známe tváre.

Pred Vianocami spoznáme aj víťaza druhej série. Zatiaľ drží pomyselné žezlo Miroslav „Miňo“ Macuľa, ktorý vo finále minulý rok porazil Alenku aj Luciu.

25 50 75 90
Zdroj foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia