Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Druhá šestica finalistov pekárskej šou odhalená
Druhá šestica finalistov pekárskej šou odhalená

Druhá šestica finalistov pekárskej šou odhalená

Už 2. októbra sa títo pekári a pekárky predstavia v 1. epizóde najsladšej šou RTVS.

Tak, ako v prvej sérii populárnej pekárskej šou Pečie celé Slovensko, aj v jej druhej sérii sa predstaví dvanástka pekárov a pekárok, ktorí celému Slovensku predvedú svoje umenie.

Kto sú ďalší súťažiaci? Nech sa páči, druhá finálová šestka je tu.

Zuzana Miháliková (36 rokov)

Zuzka.jpg

Bratislavčanka s umeleckým cítením, to je dizajnérka a kostýmová výtvarníčka Zuzka. V Zuzkinej rodine sa traduje, že ich ženské členky sú čarodejnice a Zuzka patrí k nim. Čaruje však v kuchyni, čo sa odráža na jej výnimočnom a nezameniteľnom štýle pekárskych výrobkov.

Na prihlásenie do šou Pečie celé Slovensko ju nahovorili kamaráti. Jej snom je mať vlastný food truck, s ktorým by cestovala po Slovensku aj po svete a takisto sníva o vytváraní, experimentovaní a vylepšovaní receptov.

Marián Gavlas (51 rokov)

Marián.jpg

Vášnivý motorkár a povolaním colník Marián Gavlas pochádza z Brezovej pod Bradlom. K pečeniu sa dostal vďaka babičke, avšak väčšinu svojich pekárskych zručností sa naučil za posledných 10 rokov za výdatnej pomoci svojej manželky.

Do šou ho prihlásila práve ona, lebo chcela, aby ukázal svoje pekárske umenie celému Slovensku.

Marián skúšal šťastie už na kastingu prvej série Pečie celé Slovensko. Po roku zdokonalil ešte viac svoje umenie a zabezpečil si účasť medzi finalistami druhej série pekárskej šou.

Jeho životným snom je prevádzkovať vlastný penzión s reštauráciou.

Dominika Svatá (28 rokov)

Domi.jpg

Veselá Záhoračka Domi sa netají tým, že jej najväčšou vášňou je práve pečenie. Rodáčka zo Senice sa okrem pečenia venuje tancu, fitness a jumpingu, ktorý aj precvičuje. Do šou sa prihlásila nielen kvôli láske k pečeniu, ale aj preto, lebo chcela skúsiť, čo dokáže pod tlakom a pred kamerami.

Momentálne pečie len pre rodinu a kamarátov a najväčšiu radosť jej robí, keď vidí, ako im chutia jej výrobky. Preto je jej veľkým snom navštíviť Paríž a mať raz svoju cukrársku výrobňu.

Jana Baňáková (40 rokov)

Janka.jpg

Usmievavá Janka je mamou dvoch detí a pracuje ako mäsiarka v Novom Meste nad Váhom. Pečeniu sa venuje päť rokov, intenzívnejšie ju chytilo pred rokom a pol.

Keďže má rada životné výzvy, prihlásila sa do súťaže. Chce rozvinúť svoj talent a dúfa, že sa jej podarí byť naozaj výnimočnou pekárkou.

Janka pečie hlavne pre svoju rodinu, ktorá si pochutnáva nielen na jej sladkých dezertoch, no aj na vynikajúcich slaných dobrotách.

V budúcnosti by si rada otvorila vlastnú prevádzku a zabezpečovala by rada cateringové služby.

Jozef Lukáč (31 rokov)

Ďoďo.jpg

Sympatický vysokoškolský učiteľ Ďoďo z Vranova nad Topľou, ktorý pracuje aj ako kontrolór v územnej samospráve, vďačí za svoju lásku k pečeniu babičke Márii.

Do šou sa prihlásil práve pre svoju veľkú pekársku lásku a vďaka svojej extrovertnej povahe, komunikatívnosti a zmyslu pre humor.

Pri pečení využíva aj tipy a triky od maminy, ktoré mu pomohli nabrať odvahu a byť kreatívnejším. V súčasnosti ho motivuje skúšať nové výzvy najmä manželka.

Okrem pečenia sa rád venuje záhrade, v zime zas neodolá bežkovaniu. Jeho snom je mať veľkú rodinu a byť vždy obklopený dobrými a pozitívne naladenými ľuďmi.

Tetiana Turina (38 rokov)

Tánička.jpg

Tánička pôvodom z Ukrajiny našla na Slovensku domov pred piatimi rokmi. V jej rodine sa piekli vždy tradičné koláče, preto aj Tánička si pečenie nesmierne obľúbila.

Za uplynulých desať rokov sa v ňom zdokonalila a venuje sa aj zložitejším technikám.

Jej cukrárske a pekárske výtvory spoznáte podľa precíznosti a poriadnej dávky kreativity. Do súťaže ju prihlásila kamarátka, ktorá obdivuje jej jedinečné torty.

Najväčším snom Táničky je otvoriť si vlastnú cukráreň.

Ako sa bude finalistom dariť v druhej sérii Pečie celé Slovensko? Tá najsladšia jeseň štartuje na Jednotke už 2. októbra o 20.30 hod a vy by ste nemali chýbať!

A nezabudnite sa zoznámiť aj s prvou šesticou finalistov.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia