Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pekári ako modeli. Pozrite si, ako to finalistom pristane
Pekári ako modeli. Pozrite si, ako to finalistom pristane

Pekári ako modeli. Pozrite si, ako to finalistom pristane

Finalisti Pečie celé Slovensko 2 by zahviezdili nielen v kuchyni, ale aj na prehliadkovom móle. Presvedčte sa.

Nedeľa 2. októbra je už za dverami a každý správny fanúšik pečenia a cukrárstva sa chystá na druhú sériu najsladšej šou RTVS - Pečie celé Slovensko 2.

Určite majte napečené, aby ste si prvú epizódu vychutnali naozaj naplno. A takisto si zadovážte aj nové darčekové predmety, ktoré vám pomôžu pri skúšaní nových receptov od finalovej dvanástky súťažiacich.

Pekárky aj pekári si v novom merchi aj zapózovali - pozrite si v galérii pod článkom, ako im to pristane.

Chňapky, zástery aj tričká

"Ja pečiem, ty ochutnávaš" alebo "Nie som žiadna bábovka" - to sú heslá, ktoré by nemali chýbať na tričku každého pekára a pekárky.

Keďže pri pečení je to niekedy poriadne horúce, chňapka s nápisom Niekto to rád horúce, je tým pravým doplnkom pri vyberaní plechu s voňavým koláčom z rúry.

A ak vám už niekedy napadlo, aký veľký je hrnček z hrnčekových repetov, nájdete taký v ponuke eshopu RTVS. Okrem hrnčeka a tričiek či chňapky si môžete zadovážiť aj zástery Pečie celé Slovensko, silikonové stierky aj voskový obal na pečivo.

Takto vybavení si zabudnite už v nedeľu zapnúť o 20:30 hod Jednotku a sledovať prvú epizódu Pečie celé Slovensko 2.

25 50 75 90

Galéria

Tánička s chňapkou a v zástere.jpg PCS-Pidany-991.jpg Anči v zástere so stierkami.jpg Cukrári ako modeli.jpg Tomáš v zástere.jpg Ďoďo s cukrárenskou stierkou.jpg Domi v zástere.jpg Lenka v zelenej zástere.jpg Janka s hrnčekom a v zástere.jpg Marián s chňapkou.jpg Milka s chňapkou a v zástere.jpg Lucia v sivej zástere.jpg Anči v sivej zástere.jpg Marek v tričku.jpg
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia