Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Druhá časť v znamení svetových dezertov a prvého vypadnutia
Druhá časť v znamení svetových dezertov a prvého vypadnutia

Druhá časť v znamení svetových dezertov a prvého vypadnutia

Nezmeškajte pokračovanie úspešnej šou Pečie celé Slovensko.

Šou Pečie celé Slovensko pokračuje na Jednotke opäť v nedeľu večer. Porota si na záver premiérovej epizódy druhej série pripravila pre finalistov obrovské prekvapenie.

Do ďalšieho kola posunula celú dvanástku a zo súťaže nevypadol nikto. Pravidlá sú však nekompromisné a na konci druhej časti sa budeme musieť s jednou pekárkou či pekárom rozlúčiť.

V nedeľu večer vďaka Pečie celé Slovensko precestujeme niekoľko európskych a gastronomicky mimoriadne zaujímavých krajín.

Praclíky aj palacinková torta

Témou osobnej výzvy bude Taliansko. Úlohou finalistov bude pripraviť jeden z najtypickejších talianskych dezertov. Nechajte sa inšpirovať a sledujte, ako si poradia s tiramisu.

V rámci technickej výzvy zájdeme do Nemecka. Lebo chutné praclíky padnú dobre hocikedy, nielen počas typického mníchovského Oktoberfestu.


Niekoľko momentiek z prvej epizódy, ktorú stále nájdete aj v našom online archíve na webe RTVS. Sledujte Pečie celé Slovensko aj na sociálnych sieťach.

A šancu kreatívne sa vyžiť dostanú naši dvanásti pekári pri palacinkovej torte, ktorá je typická pre francúzsku kuchyňu. Sledujte, komu to pôjde najlepšie.

Všetky recepty z druhej časti druhej série nájdete po nedeľnom vysielaní na oficiálnom webe. Ten okrem archívu ponúka stále aj inšpirácie z prvej série.

Pečie celé Slovensko v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia