Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pekárka Janka. Jej koláčový rekord je štvorciferné číslo
Pekárka Janka. Jej koláčový rekord je štvorciferné číslo

Pekárka Janka. Jej koláčový rekord je štvorciferné číslo

Pre koho upiekla taký počet koláčov? A čo prezradila o pekárskej šou sympatická Janka? 

Usmiata, so zmyslom pre humor, vždy v pokoji a nad vecou - takto piekla mäsiarka Janka jednu výzvu za druhou, až sa ocitla vo finále druhej série Pečie celé Slovensko.

Jej slabosť pre exotické chute vystriedala chuť skúšať nové techniky a postupy a práve vďaka nim získala aj dvakrát titul Pekárka týždňa. Veď kto by si nepamätal jej legendárne pečené prasiatko?

Ako si spomína na najsladšiu šou RTVS? S kým najlepšie vychádzala? A zavesí mäsiarinu na klinec kvôli pečeniu?

Pozrite si záznam rozhovoru, počaas ktorého odpovedala na otázky fanúšikov Instagramu Pečie celé Slovensko. Dozviete sa aj pravdu o ružových nohavičkách v Ďoďovej zástere.

Jankine naj recepty

Mamina dvoch detí priznala, že pečenie ju veľmi chytilo a rada vypeká pre svojich blízkych a známych. Zatiaľ jej najväčší počet koláčov predstavuje takmer 2 000 kusov na bratovu svadbu.

Trocháriť s pečením nebude ani na Vianoce, plánuje upiecť 15 druhov suchých koláčov, 15 druhov plnkových a ešte nejaké veterníky k tomu. Janka, je jednoducho strela!

Z druhej série Pečie celé Slovensko, počas ktorej odpiekla všetkých 33 výziev za svoje naj považuje, okrem hviezdneho Pečeného prasiatka, aj úplne prvý recept - Mrkvový koláč na plech.

Obľubuje aj Opitého Izidora, ktorého prepašovala do candy baru v predposlednom kole pekárskej súťaže. V budúcnosti by si rada otvorila malú výrobňu na koláče, tak jej držíme palce.

25 50 75 90

Galéria

Janka.jpg Janka s hrnčekom a v zástere.jpg Cukrárka Janka a Šťavnatá torta Domi, Milka a Janka Pekári Marián a Janka.jpg donuty, pecie cele slovensko, janka.jpg Milka ukazuje, ako vyprážať donuty Juraj a Janka v šiestej časti PCS 2 Pekárka Janka, porotkyne a moderátor Juraj Pekárka Janka, porotkyne a moderátor Milan PCS2-finale-Anci-Pidanyphoto-00682.jpg Pekárka Janka a jej candy bar na krstiny.jpg
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia