Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Ako sa Lucka vynašla na kastingu? S novozámockým sushi
Ako sa Lucka vynašla na kastingu? S novozámockým sushi

Ako sa Lucka vynašla na kastingu? S novozámockým sushi

Čím ohúrila víťazka druhej série Pečie celé Slovensko porotu pri prvom stretnutí a prečo naň vlastne šla?

Už na kastingu do druhej série Pečie celé Slovensko sa musela vynájsť a ukázať svoju kreativitu.

Pekárka Lucka totiž plánovala priniesť pred porotkyne Jožku a Peťku niečo iné. Ručne maľované makrónky mala vyšperkované, avšak pekárenský výrobok tvorila na poslednú chvíľu.

Pred porotkyne predložila nakoniec novozámocké maďarské sushi. Čo to vlastne bolo? Aj to sa dozviete v zázname rozhovoru z Instagramu Pečie celé Slovensko, počas ktorého Majsterka pekárka Lucka odpovedala na otázky fanúšikov.

Stovka kníh a v pláne vlastná

Pekárka Lucka priznáva, že na kasting do druhej série Pečie celé Slovensko prišla primárne preto, aby jej porotkyne podpísali knihy.

Lucka má totiž doma stovku cukrárskych kníh z celého sveta. Keď dostala otázku, či plánuje vydať aj vlastnú, uviedla: "Už mám spísané nejaké recepty a áno, chcela by som vydať aj vlastnú knihu."

Možno do nej zahrnie aj recept na novozámocké, maďarské sushi, ktorým príjemne prekvapila porotu práve na prvom kastingu.

"Mali sme doniesť jeden cukrárensky a jeden pekárensky výrobok. Keďže mi plánovaná vec nevyšla a mala som zamiesené na chlieb, pripravila som kváskový chlebík, oškvarkovú a syrovú nátierku. Pridala som klobásku a slaninku a podávala to na lopáriku ako novozámocké, maďarské sushi," priznala so smiechom.

Porota ocenila jej nápaditosť aj to, že sa kreatívne vynašla. Postúpila do druhého kola a následne sa ocitla vo finálovej dvanástke.

Nakoniec sa stala Majsterkou pekárkou, čo do poslednej sekundy vyhlasovania víťazky, neočakávala.

Všetky Luckine recepty zo šou nájdete na webe pecieceleslovensko.sk.

25 50 75 90
Zdroj foto: Instagram Lucky Gyenesovej

Živé vysielanie ??:??

Televízia