Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Aká bude 3. séria šou Pečie celé Slovensko. Spýtali sme sa režiséra
Aká bude 3. séria šou Pečie celé Slovensko. Spýtali sme sa režiséra

Aká bude 3. séria šou Pečie celé Slovensko. Spýtali sme sa režiséra

Jeffo prezradil viac z televíznej kuchyne, a to doslova. Pozrite si rozhovor.

Do tretice všetko dobre a sladké! Po úspechoch prvej a druhej série Pečie celé Slovensko prichádza séria s magickým číslom tri.

Po niekoľkých kolách kastingov sa na pľaci stretli noví finalisti, moderátori, porota a celý výrobný štáb pod vedením režiséra Jeffa Minaříka. V čom bude tretia séria iná ako predošlé dve?

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pečie celé Slovensko 3 - čo už môžeme prezradiť?

Čo je dobré, to sa nemusí meniť. A tak sa najsladšia šou RTVS opäť pečie v kaštieli Theresia Chateau v Bernolákove pri Bratislave.

V každom kole sa s tromi výzvami (osobnou, technickou a kreatívnou) popasuje 12 finalistov, ktorí ohúrili porotu už na kastingoch.

Radiť, usmerňovať, ale aj prísne hodnotiť budú opäť porotkyne Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová. 

Na poste moderátorov takisto nedochádza k zmene - ostrieľaná dvojica Milan Zimnýkoval a Juraj Bača sú už teraz pripravení priniesť do stanu kopec zábavy, podpory pre súťažiacich a staré známe "Začnite piecť teraz!".

Pečie celé Slovensko 3 - moderátori a porotkyne

RTVS odvysiela novú sériu Pečie celé Slovensko už na jeseň.

25 50 75 90

Galéria

Súťažiaci zo šou Pečie celé Slovensko1.jpg Zostava Pečie celé Slovensko 1 v tretej epizóde.jpg Pekárka Inga servíruje svoj kiš Pečie celé Slovensko 2 Súťažiaci v druhej epizóde pečie celé Slovensko Finalová desiatka súťažiacich Pečie celé Slovensko 2.jpg Milka, Pečie celé Slovensko.jpg Ďoďo, Janka a Lucka v šiestej epizóde Pečie celé Slovensko 2 Jedlé kytice, moderátori a porotkyne PCS2: Porota a moderátori
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia