Úvod Novinky Šport
Citronáda je späť: Šou Riša Lintnera bude divákov sprevádzať cez ZOH 2022
Citronáda je späť: Šou Riša Lintnera bude divákov sprevádzať cez ZOH 2022

Citronáda je späť: Šou Riša Lintnera bude divákov sprevádzať cez ZOH 2022

Talkšou Citronáda sa vracia na obrazovky RTVS: Diváci ju počas olympiády uvidia na programe :ŠPORT.

Citronáda sa pri príležitosti zimnej olympiády opäť vracia na obrazovky verejnoprávnej televízie a počas vybraných dní bude divákom prinášať iný pohľad na olympijské výkony na okruhu :Šport. Prvú premiérovú časť uvidia diváci už v pondelok 7. februára o 20.45 h.

Počas zimných olympijských hier v Pekingu sa diváci môžu tešiť na 10 epizód obľúbenej talkšou Richarda Lintnera. Od 7. do 20. februára ich RTVS odvysiela vždy naživo po 20.45 h na :Športe hneď po olympijskom sumári dňa.

„Vysielanie naživo nám dáva možnosť byť vždy aktuálni a tým pádom isto neprehliadneme aj najčerstvejšie témy z aktuálneho dňa na olympiáde, ako sú hokejové zápasy Slovákov, preteky bratov Žampovcov, Petry Vlhovej a ďalších slovenských športovcov,“ hovorí moderátor talkšou Richard Lintner.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V každej epizóde Citronády sa diváci môžu tešiť na zaujímavých hostí, s ktorými sa Richard porozpráva nielen o aktualitách zo zimnej olympiády, ale aj o zákulisí udalostí odborne aj zábavne.

Pri výbere hostí pokračujú tvorcovia v trende pozývať významné osobnosti zo športového, ale aj umeleckého prostredia. „Diváci sa môžu tešiť napríklad opäť na hokejové legendy, Mateja Tótha, Nasťu Kuzminovu, ale aj napríklad Miša Hudáka, Luciu Vondračkovú, Mareka Vašuta a ďalších skvelých ľudí v netradičnej debate,“ dopĺňa Richard Lintner, ktorého fanúšikovia poznajú aj pod prezývkou Citrón.

citronada.png

Pre divákov je pripravených aj niekoľko prekvapení. „Máme ešte dynamickejší plán. Keďže však ideme naživo, ani ja netuším čo všetko sa udeje,“ hovorí moderátor.

Talkshow Citronáda sa na obrazovkách RTVS po prvýkrát objavila v minulom roku počas MS v ľadovom hokeji. Richard Lintner v piatich epizódach privítal mnohých zaujímavých hostí a získal si srdcia divákov. 25 50 75 90
Foto: TASR a RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia