Úvod Novinky Šport
Nasťa Kuzminová s manželom. Plus 3 páry, ktoré hreje láska na olympiáde
Nasťa Kuzminová s manželom. Plus 3 páry, ktoré hreje láska na olympiáde

Nasťa Kuzminová s manželom. Plus 3 páry, ktoré hreje láska na olympiáde

Naša najúspešnejšia olympionička Anastasia Kuzminová vďačila za svoje úspechy i manželovi a trénerovi Danielovi. Ale ktorým párom pomáha láska na ZOH Peking 2022?

V dobrom, aj v zlom, aj v zlate, v striebre i v bronze - toto platí pre manželstvo našej najúspešnejšej olympioničky - Anastasie Kuzminovej.

Trojnásobná zlatá medailistka z olympiád vo Vancouveri 2010, v Soči 2014 a v Pjončangu 2018 vďačí za svoje úspechy aj manželovi Danielovi Kuzminovi. Ten sa trénersky pričinil o všetky najvýraznejšie úspechy svojej manželky Anastasie Kuzminovej.

Nasťa Kuzminová s manželom a trénerom Danielom.jpg

Foto: TASR

Kuzminovci nie sú jediný pár, ktorého láska zvíťazila pod piatimi olympiskými kruhmi.

Mikaela Schiffrinová a Aleksander Aamodt Kilde

Súperka našej čerstvej zlatej medailistky Petry Vlhovej - Mikaela Schiffrinová má aj na ZOH Peking 2022 veľkú oporu vo svojom partnerovi - Nórovi Aleksandrovi Aamondt Kildem, ktorý v alpskej kombinácii získal striebro a okrem toho získal bronz v super-G na tejto olympiáde.

Mikkaela Shiffrin s partnerom Aleksandrom Aamodtom Kildem.jpg

Foto: Instagram Mikaely Shiffrinovej

Hoci sa jeho parnerke Mikaele na ZOH Peking 2022 nedarí, Aleksander stojí pri nej a svojej láske poslal okrem slov plných podpory aj odkaz: "Milujem ťa, Kaela!"

Anastasia Bryzgalovová a Alexander Krušeľnickyj

Tento ruský manželský pár, ktorý sa na ZOH Peking 2022 predstavuje v tíme Olympijskych športovcov z Ruska získal spoločne bronzovú medailu v curlingovom turnaji miešaných párov.

Krušelnickij s Bryzgalovovou získali bronz v mixe.jpg

Foto: TASR

"Je veľmi dôležité, že sme rodina," nechala sa počuť Bryzgalová, ktorá sa s Krušeľnickyim zosobášila v roku 2021.

Evan Bates a Madison Chocková

Americká krasokorčuliarska dvojica Evan Bates a Madison Chocková tvoria pár i mimo ľadu a ich láska sa pretavuje do každého jedného vystúpenia.

Madison Chock a Evan Bates.jpg

Aj na ZOH Peking 2022 pomohli získať strieborné medaily v tímovej súťaži, keď v tanečných pároch porazili ruský pár Viktoriu Sinicinovú a Nikitu Kacalapova.

Zaujímavosťou je, že Evan a Madison skúšali randiť ako tínedžeri. Skutočnou láskou však zahoreli, až keď sa stali krasokorčuliarskou dvojicou.


ZOH Peking 2022 môžete sledovať na okruhu :ŠPORT, online na webe rtvs.sk aj prostredníctvom našej mobilnej aplikácie. Zaujímavosti a výsledky z olympiády nájdete na našej podstránke Zimná olympiáda 2022.

25 50 75 90
Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Televízia