Úvod Novinky Šport
RTVS chystá počas hokeja unikát. Niečo podobné tu ešte nebolo
RTVS chystá počas hokeja unikát. Niečo podobné tu ešte nebolo

RTVS chystá počas hokeja unikát. Niečo podobné tu ešte nebolo

Prípravy televízneho vysielania na šampionát v Bratislave vrcholia aj v budove RTVS. Diváci sa môžu tešiť na výnimočný zážitok.

Okrem porcie živých prenosov a spravodajského servisu sú pripravené atraktívne sprievodné relácie.

Súčasťou priamych prenosov sa stanú aj diváci v štúdiu . Chýbať nebude tiež talk šou Richarda Lintnera – Citronáda . Všetko na jednom mieste.

„Chceme prepojiť v jednom priestore dve scény. Scéna, ktorá bude sprevádzať divákov počas našich štandardných štúdii počas hokeja, aj so scénou Citronády do jedného priestoru s divákmi,“ vraví riaditeľ Sekcie športu Matej Hajko .

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Bratislavské štúdio už dostáva definitívnu podobu, pričom dominantou bude nadštandardná led obrazovka.

„V rámci športového štúdia je to jedna z najväčších aké sme robili. Celková rozloha je takmer 90 metrov štvorcových,“ povedal pre Góly-body-sekundy projektový manažér Roman Kubal .

Šampionát aj ONLINE

Počas šampionátu nebude na obrazovkách RTVS chýbať spravodajský sumár dňa – Majstrovstvá sveta v kocke . Novinkou bude Fínsky denník , v ktorom redaktori ponúknu svoj pohľad na prebiehajúce majstrovstvá sveta v hokeji.

„Už sú v Helsinkách komentátori, experti, reportéri a kameramani. Budú informovať priamo z dejiska. Od úvodného buly nás delia už len hodiny,“ dodal na záver Matej Hajko.

Všetky prenosy našich reprezentantov, ako aj ostatné zápasy na turnaji budeme vysielať na stanici :ŠPORT .

Všetko podstatné o majstrovstvách sveta sa dozviete aj na našej špecializovanej podstránke . Duely našich bude možné sledovať aj prostredníctvom moderných livestreamov online , ako aj na našej mobilnej aplikácii .

Tak neprepínajte a zažite tie pravé hokejové emócie s RTVS.

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia