Úvod Novinky Šport
MS v hokeji 2022. Tieto odkazy letia slovenskému tímu do Fínska
MS v hokeji 2022. Tieto odkazy letia slovenskému tímu do Fínska

MS v hokeji 2022. Tieto odkazy letia slovenskému tímu do Fínska

Pozrite si, čo odkazujú zverencom Craiga Ramsayho Malachovská, Gašpar, Hajko, Rezník či Štefánková.

MS v hokeji 2022 sa začínajú! Slovenských reprezentantov čaká v úvodnom zápase šampionátu reprezentácia Francúzska.

Čo odkazujú a prajú známe tváre RTVS slovenských hokejistom? Pozrite si video.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Držíme vám palce!

"Prajem im, aby hrali so srdcom tak, ako oni vedia, ako nám to ukázali na olympiáde. Prajem im čo najlepší výsledok," hovorí moderátorka Správ RTVS Janette Štefanková.

"Nech si hrajú, nech si veria, nech počúvajú trénera, ..." dodáva hokejový komentátor Pavol Gašpar, ktorý sa bude divákom RTVS prihovárať priamo z Helsínk.

Jeho slová dopĺňa komentátor Matej Hajko: "Prajem im, aby si každý z nich plnil takú úlohu, aká im bude daná od realizačného tímu, pretože vtedy to funguje, vtedy sa výsledky dostavia."

"Ja im prajem, aby boli minimálne takí úspešní ako na olympiáde," dodáva porotkyňa najsladšej šou Pečie celé Slovensko Jožka Zaukolcová.

Porotkyňa Petra Tóthová zase cíti, že ich výsledok bude niečo "kovové".

"Chlapi, hrajte tak ako doteraz, držíme vám veľmi palce. Počúvajte tých, čo majú viac skúseností," hovorí moderátorka Dámskeho klubu Iveta Malachovská.

Moderátorka hokejového štúdia Oľga Konečná zase pridáva takýto odkaze: "Nech veria v systém, nech hrajú, čo vedia a úspech sa dostaví."

Jasný odkaz pre slovenských hokejistov má aj generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník:

"Ak budú hrať s chladnou hlavou a horúcm srdcom, tak tie výsledky prídu. A ak neprídu, dôležité je, aby sa dalo na tú hru pozerať."

"Držím im palce, ja si myslím, že máme vynikajúci tím, ... Bude to svetlý moment, ktorý zmiei našu spoločnosť a prinesie ľuďom niečo pozitívne," vyjadril nádej moderátor Správ RTVS Viliam Stankay.

A expert RTVS Boris Valábik pridáva svoje: "Nech si to užijú, ... je to obrovská hrdosť nielen pre nich, ale aj pre ich rodiny a to môže byť súčasť tej motivácie pre nich."

Tak teda, Slovensko do toho!

Všetky prenosy našich reprezentantov, ako aj ostatné zápasy na turnaji budeme vysielať na stanici :ŠPORT .

Všetko podstatné o majstrovstvách sveta sa dozviete aj na našej špecializovanej podstránke . Duely našich bude možné sledovať aj prostredníctvom moderných livestreamov online , ako aj na našej mobilnej aplikácii .

Tak neprepínajte a zažite tie pravé hokejové emócie s RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia