Úvod Novinky Šport
Toto musíte vidieť. Adam Húska sa proti Kanade prekonával
Toto musíte vidieť. Adam Húska sa proti Kanade prekonával

Toto musíte vidieť. Adam Húska sa proti Kanade prekonával

Obrovské problémy našich v zápase s Kanadou vyriešil Adam Húska svojimi zákrokmi.

Adam Húska držal náš tím v zápase s Kanadou na MS v hokeji 2022 dlho na rozdiel jediného gólu.

V polovici druhej časti hry doslova v bránkovisku čaroval, keď najprv zneškodnil pokus Thomasa Chabota a následne dve dorážky tiež, pričom na záver predviedol nádhernú robinzonádu.

Pozrite, čo stváral Adam Húska v zápase Slovenska s Kanadou:

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po tomto úseku hry sa Slovensko dostalo do viacerých šancí, no bez gólu. Naopak, Adam Húska inkasoval a Slováci napokon celý duel prehrali 1:5.

Priamy prenos zápasu Slovensko - Kanada ste mohli okrem tohto streamu sledovať aj na stanici :ŠPORT , ako aj prostredníctvom našej mobilnej aplikácie.

Všetky podstatné informácie z prípravy na MS v hokeji 2022 i zákulisia hokejovej reprezentácie Slovenska ponúkame aj v našich spravodajských reláciách Góly-body-sekundy či Športžurnál.

Zaujímavosti a výsledky z turnaja nájdete na našej podstránke MS v hokeji 2022.

Počas hokejových majstrovstiev budeme sledovať nielen zápasy našej hokejovej reprezentácie, ale aj zápasy ostatných tímov. Naživo odvysiela všetky duely našich aj Rádio Slovensko.

Počas šampionátu chystá RTVS pre svojich divákov a poslucháčov množstvo zaujímavého programu. Súčasťou vysielania bude aj tím našich analytikov , ktorý sa rozrástol o nové tváre. Tak neprepínajte a zažite hokejovú eufóriu s RTVS .

25 50 75 90
Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Televízia