Úvod Novinky Šport
Slafkovský podpísal zmluvu. Komentáre pod fotkou hovoria jasne
Slafkovský podpísal zmluvu. Komentáre pod fotkou hovoria jasne

Slafkovský podpísal zmluvu. Komentáre pod fotkou hovoria jasne

Talentovaný slovenský hokejista si oblečie dres Montreal Canadiens. A už je to čierne na bielom.

Klub Montreal Canadiens sa na sociálnej sieti pochválil fotografiou Juraja Slafkovského, ktorý definitívne podpísal zmluvu.

Talentovaný Slovák si tak prilepší minimálne o 950-tisíc dolárov ročne, ak bude hrať v najvyššej súťaži. Po splnení výkonnostných bonusov to môže byť až 3 a pol milióna za sezónu.

Juraj Slafkovský

Podľa komentárov, ktoré sa objavili pod záberom na Facebooku, je jasné, že Slafkovský si získal tisíce fanúšikov aj v zámorí.

„Gratulujem, Juraj a vitaj v Montreal Canadiens. Keď ťa sledujem hrať, vidím záblesky Jaromíra Jágra,“ napísal fanúšik Joe.

„Tvoj úsmev hovorí za všetko. Uži si to,“ zverejnila komentár Maria.

„Skvelá voľba, geniálny chalan,“ pokračoval Albert.

Fanúšička Catherine zasa skonštatovala, že Juraj vyzerá mimoriadne šťastne a Andrew podľa vlastných slov doňho vkladá veľké nádeje.

„Už teraz ho milujem,“ prispela do diskusie Karine. Stephane Jurajovi v komentári radí, že ďalším krokom je nájsť si priateľku z Montrealu a dodáva milé „vitaj!“

Pod fotkou sa v priebehu pár minút nakopilo množstvo podporných slov od verných fanúšikov a Juraj už v tomto momente určite cíti obrovskú podporu.

Juraj Slafkovský je rodák z Košíc, ktorý sa 7. júla stal jednotkou NHL draftu 2022.

Patril k najmladším hráčom na seniorských majstrovstvách. Slovensko reprezentoval aj na zimnej olympiáde, pričom takisto patril medzi najmladších hráčov turnaja.

25 50 75 90
Foto: Facebook.com/CanadiensdeMontréal

Živé vysielanie ??:??

Televízia