Úvod Novinky Šport
Ronaldov prestup: Známy klub mu vraj ponúka astronomickú sumu
Ronaldov prestup: Známy klub mu vraj ponúka astronomickú sumu

Ronaldov prestup: Známy klub mu vraj ponúka astronomickú sumu

Urobí slávny futbalista dôležité rozhodnutie do konca majstrovstiev sveta? 

Zdá sa, že Chelsea po Cristianovi Ronaldovi nakoniec nesiahne, hoci prvé špekulácie, ktoré sa vynorili, hovorili práve o tom.

Britský DailyMail prišiel s novým klubom a dokonca konkrétnou sumou, ktorú by mohol portugalskej futbalovej hviezde zaplatiť.

Al Nassr FC (Saudská Arábia) má údajne pre Ronalda pripravených 186 miliónov libier, ktorá je súčasťou trojročnej zmluvy.

O možnej budúcnosti niekdajšieho útočníka Manchesteru United informovali viaceré médiá, medzi nimi napríklad aj americká televízia CBS Sports.

Portugalsko môže postúpiť do osemfinále

Ronaldo skončil v Manchester United bleskovo rýchlo po vyjadreniach v programe Pierce Morgan Uncensored, kde povedal, že zo strany klubu cíti zradu.

Slávny futbalista rovnako v programe naznačil, že vrcholoví manažéri klubu, sa ho už nejaký čas snažili z klubu vyštvať. To nezostalo bez odozvy.

MS vo futbale 2022 na desktope  MS vo futbale 2022 na mobile

"Táto nedávna epizóda, tento rozhovor a ďalšie epizódy s inými hráčmi, sa občas stanú. Niekedy môžu hráčom otriasť, ale neotrasú tímom," povedal Ronaldo na tlačovej konferencii v portugalskom kempe.

Zvyšok príbehu poznáme...

Ronaldo sa predstaví s portugalským tímom už dnes večer. Na trávniku majstrovstiev sveta sa jeho tím stretne s uruguajským. V prípade, že Portugalsko vyhrá, zabezpečí si postup do osemfinále. Sledujte na :ŠPORTE o 20:00 hod.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia