Úvod Novinky Tipy z programu
Čo s deťmi, ktoré neobsedia v tieni? Máme riešenie
Čo s deťmi, ktoré neobsedia v tieni? Máme riešenie

Čo s deťmi, ktoré neobsedia v tieni? Máme riešenie

Toto sa bude páčiť celej rodine.

Leto je obdobie, ktoré milujeme, no vysoké teploty vedia občas potrápiť každého z nás. Aj tých najmenších. V prípade, že by nevedeli obsedieť v tieni, keď teploty atakujú tropickú hranicu a pobyt na slnku môže byť nebezpečný, klikajte do archívu RTVS.

Bez reklamy a zadarmo si aj naďalej môžete pozrieť rozprávky Mimi a Líza, Drobci, Tresky plesky a Websterovci. Všetky tituly mali doteraz obrovský úspech. V televíznom vysielaní, ale aj online. Dobrou správou je, že v archíve naďalej zostávajú.

Skvelý výber nielen pre najmenších

Mimi a Líza je príbeh dvoch kamarátok. Mimi je nevidiaca a v krajine fantázie ju sprevádza jej verná priateľka Líza. Ich príbehy sú dôkazom toho, že na svet sa dá pozerať rôznymi spôsobmi a aj inak ako očami.

Drobcov nemusíme verným divákom nijako špeciálne predstavovať. Ben a Tom sú nezbedná dvojica, ktorá málo spí, ale veľa vie. Neobsedia ani chvíľu. Ak máte takú dvojicu aj doma, určite viete, o čom je reč.

Zaujímajú vaše decká prírodné javy, katastrofy a záhady? Program s názvom Tresky plesky je potom pre ne ako stvorený. A zabudnúť nesmieme ani na Websterovcov. Pavúčia rodinka bude aj tú vašu držať v strehu. Svojrázny humor, veľké dobrodružstvo a príbehy na sieti, ktoré sa páčia nielen malým, ale aj dospelým.

Spestrite leto sebe aj vašim ratolestiam vďaka nášmu archívu.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia