Úvod Novinky Tipy z programu
Letné kino na Dvojke: Sofiina voľba aj Deviaty deň
Letné kino na Dvojke: Sofiina voľba aj Deviaty deň

Letné kino na Dvojke: Sofiina voľba aj Deviaty deň

Kvalitné letné filmové zážitky vám Dvojka pripravila aj v aktuálnom týždni.

V utorok (28.7.) o 21:55 na vás čaká adaptácia bestselleru Williama Styrona o hrôzach koncentračného tábora Sofiina voľba. Príbeh poľskej katolíčky Sofie, ktorú počas 2. svetovej vojny nacistickí vojaci prichytili s kontrabandom šunky, bol ovenčený aj Oscarom. Za stvárnenie hlavnej hrdinky ho získala Meryl Streepová.

Stredajší večer (29.7.) ovládne na Dvojke dráma kňaza, uväzneného v koncentračnom tábore v Dachau. Hoci film Deviaty deň je dielom fikcie, vychádza zo skutočných udalostí a je poctou stovkám duchovných, ktorí zomreli v koncentračných táboroch kvôli odporu voči nacistickému režimu. V stredu si letné kino zapnite o 22:00.


Vo štvrtok (30.7.) si nenechajte ujsť nostalgickú drámu o dospievaní, láske a zrade Zmiznuté impérium. Hlavní hrdinovia Sergej a Ľuda zaneprázdnení osobnými problémami a láskami nevidia, že krajinu, v ktorej sa narodili a žijú, už čoskoro postihne osud zmiznutých impérií dávnej minulosti, ktorým zasvätil svoj život Sergejov starý otec archeológ. Sledujte o 22:25.



 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia