Úvod Novinky Tipy z programu
Cesta slovenských dobrodruhov pod horúcim africkým slnkom
Cesta slovenských dobrodruhov pod horúcim africkým slnkom

Cesta slovenských dobrodruhov pod horúcim africkým slnkom

Sledujte Afriku na Pionieri v sobotu ráno na Dvojke.

Spoznajte Afriku v osemdielnej sérii na RTVS. Marek Slobodník je mladý dobrodruh, ktorý sa vydal naprieč exotickým kontinentom, pre ktorý nie je samozrejmosťou asfaltová cesta a rovnako ani supermarkety, nemocnice či benzínové pumpy na každom kroku.

Afrika však ponúka nádhernú prírodu, dych berúce scenérie, nekonečné púšte a horúce slnko, ktoré sprevádzalo na cestách aj sympatického Slováka s vášňou pre dobrodružstvo. Dvaja členovia výpravy skončili v rukách lekárov a pozerali sa smrti priamo do očí... Lebo malária si nevyberá.

m.jpg

Afrika na Pionieri v sobotu ráno na Dvojke

Poďte s nami na výpravu, ktorá už na prvé počutie znie mimoriadne nebezpečne. Afrika na Pionieri. Staré motocykle nie sú zárukou, že všetko pôjde ľahko. Buďte svedkami cesty, ktorá zmenila piatim ľuďom život a ukázala, že prespať sa dá aj na zemi, že nájsť potravu sa dá aj v odpadkových košoch, že mušky vedia byť mimoriadne otravné a slnko vie páliť viac, ako sme zvyknutí.

Neuveriteľná jazda Slovákov po Afrike sa začína v sobotu ráno päť minút pred deviatou na Dvojke. Viac informácií nájdete aj na Facebooku.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia