Úvod Novinky Tipy z programu
Na duševnom zdraví záleží: Sledujte novú reláciu Okná duše dokorán
Na duševnom zdraví záleží: Sledujte novú reláciu Okná duše dokorán

Na duševnom zdraví záleží: Sledujte novú reláciu Okná duše dokorán

Liga za duševné zdravie je už viac ako 20 rokov platformou, prostredníctvom ktorej  odborníci z radov psychológov, psychiatrov, psychoterapeutov, špeciálynch pedagógov a ďalších komunikujú otázky  duševného zdravia.

Liga zároveň poskytuje priestor na  to, aby sa pomoc v oblasti starostlivosti o duševné zdravie dostala k tým ,ktorí to potrebujú a často si sami pomôcť nevedia.

Sona.jpg

Pomoc prostredníctvom obrazovky

V súčasnosti je viac ako inokedy potrebné hovoriť o duševnom zdraví, keďže aj kvôli pandémii mnohí z nás prežívajú náročné obdobie. Do tohto prostredia prichádza nová relácia Okná duše dokorán, ktorá modernou  formou otvára témy duševného zdravia a ponúka diskusiu medzi odborníkmi a verejnosťou. V súčasnosti mohí ľudia trpia psychickými problémami, avšak z rôznych dôvodov zatiaľ neboli liečení. Aj pre nich a ich blízkych je tu relácia so zajímavými témami, moderátorom a odborným hosťom.

Miller.Still001.jpg

Moderátorkou je odborníčka

Originálnym prvkom relácií je osoba moderátorky, ktorá je odborníčkou. Psychiatrička a psychoterapeutka MUDr. Soňa Belanská bude v každej zo série relácií diskutovať s ďalším odborným hosťom. Rozhovory tak získavajú veľmi seriózny rámec, sú vysokoprofesionálne, informačne bohaté, no zároveň si zachovávajú akcent na ľudský prístup k pacientovi a edukáciu príjemnou popularizačnou formou.

Frecer.Still007.jpg

Kratšiu verziu relácie Okná duše dokorán nájdete vo vysielaní Jednotky každú sobotu predpoludním o 11:25 a po jej odvysielaní nájdete v archíve na webe RTVS.sk aj dlhšiu, rozšírenú verziu relácie, ktorá zodpovie na mnohé zaujímavé témy. Buďte pri tom s nami už od soboty 5. septembra a pootvorte Okná duše dokorán.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia