Úvod Novinky Tipy z programu
Štartuje druhá séria šou S úsmevom po Slovensku
Štartuje druhá séria šou S úsmevom po Slovensku

Štartuje druhá séria šou S úsmevom po Slovensku

Na obrazovky RTVS sa vracia obľúbená cestovateľská šou S úsmevom po Slovensku.

Herečky Dominika Kavaschová, Janka Kovalčíková, hudobník a zabávač Marián Čekovský a zabávač Juraj „Šoko" Tabaček sa aj tento rok vydali na potulky našou malebnou krajinou, aby nám ukázali ďalšie čarovné miesta Slovenska. Niektoré z nich iste poznáte, iné budete mať možnosť spoznať práve vďaka našej relácii.


Dovolenka doma

S úsmevom po Slovensku môže byť pre vás inšpiráciou. Víkendy, či voľné dni môžete využiť práve na objavy, o ktorých ste doteraz možno netušili. A práve preto je tu naša veselá štvorica cestovateľov na čele s Borisom Valábikom. Pri relácii S úsmevom po Slovensku si nielen oddýchnete, načerpáte inšpiráciu, ale aj precestujete kus našej domoviny. No, čo je najhlavnejšie, fantasticky sa zabavíte.

IMG_7545.jpg

O zábavu nebude núdza

Aj v druhej sérii má pre našich cestovateľov Boris Valábik pripravených hneď niekoľko úloh a výziev. Nebude chýbať ani vedomostný test, ktorý preverí, čo o Slovensku naše hviezdy vedia. Štvorica cestovateľov zažije aj adrenalín - na vode, horách, železnici, či vo vzduchu. Aj tentokrát budú naše známe osobnosti plniť výzvy, za ktoré budú počas celého cestovania získavať body. Ten, kto ich dosiahne najviac, bude mať v závere série možnosť venovať finančnú čiastku organizácii podľa vlastného výberu. Ten, kto prehrá, bude musieť čeliť trestu.


Precestujte s nami Slovensko

V prvej epizóde, ktorú RTVS vysiela na Jednotke už tento piatok 11. septembra o 22:05 sa spolu s nami pozrite napríklad aj na Dedečkovu chatu, zablúdime aj do Čierneho Balogu, objavíme spolu Lesnícky skanzen vo Vydrovskej doline a v Brezne okrem zábavy ochutnáme aj legendárne buchty. Nechajte sa očariť Slovenskom spolu s nami a výborne sa zabavte už v piatok.

IMG_7598.jpg

IMG_7703.jpg

IMG_7830.jpg

IMG_7912.jpg

IMG_8003.jpg

 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia