Úvod Novinky Tipy z programu
Valábik o tlaku režiséra: Tohto by sme neboli schopní
Valábik o tlaku režiséra: Tohto by sme neboli schopní

Valábik o tlaku režiséra: Tohto by sme neboli schopní

Fanúšikovia hokeja a podcastovej debaty Borisa Valábika a Mariána Gáboríka sa môžu tešiť na televíznu verziu relácie Boris & Brambor.

Obľúbený podcast Boris & Brambor prichádza na obrazovky RTVS. Koho to bol nápad? „Keď sme začínali s podcastom, oslovil som Brambora s tým, že poďme robiť podcast a keď to bude dobré, možno sa časom dostaneme aj do televízie,“ vysvetlil jeden z moderátorov, bývalý hokejista a spolukomentátor RTVS Boris Valábik. „Nečakal som, že to bude tak skoro. Dával som tomu dva alebo tri roky. Mariánovi Gáboríkovi sa to zapáčilo a ja držím slovo,“ doplnil Valábik.

Na čo sa môžu tešiť diváci v televízii? „Chceme ľuďom ponúknuť to, čo sa im páčilo, na čo boli zvyknutí. Nie sme profesionálni moderátori, ale práve to môže byť to zaujímavé. Ľudia dostanú nás,“ opísal.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Relácia Boris & Brambor je pokojná debata dvoch chalanov, bývalých hokejistov, s ďalšími športovcami alebo známymi osobnosťami. „Nie sme žiadni profíci, moderátori. Darmo by nás režíséri alebo dramaturgovia tlačili do niečoho, čo by bolo pre nás umelé. My by sme neboli schopní to spraviť. Relácia si aj na obrazovkách zachová prirodzenosť z audiosveta. Je to uvoľnená  debata dvoch chalanov s ich hosťami. Snažíme sa na nič nehrať,“ opísal bývalý obranca v NHL.

Doteraz mohli Valábik s Gáboríkom nahrávať aj na gauči, teraz majú štúdio a je to formálnejšie. „Ja som takto chodil oblečený aj na audiopodcasty. Ak vidím rozdiel, tak v tom, že sedíme a máme štúdio. Uvedomujeme si, že sme v niečom väčšom, ale nechceme, aby nás to zväzovalo,“ vyhlásil Boris Valábik.

Televízna relácia Boris & Brambor štartuje v televíznom svete v utorok 6. októbra na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia