Úvod Novinky Tipy z programu
Lašák s nečakaným postrehom: Ostane nám to na celý život
Lašák s nečakaným postrehom: Ostane nám to na celý život

Lašák s nečakaným postrehom: Ostane nám to na celý život

Dočkali sme sa. Nová športovo-súťažná šou Tak určite štartuje už o pár hodín – v utorok od 20:30 na Jednotke. 

Šou je slovenskou adaptáciou britského formátu A Question of Sport a moderuje ju Marcel Forgáč, kapitánmi tímov sú bývalý hokejista a majster sveta z Göteborgu Ján Lašák a šesťnásobný Basketbalista roka na Slovensku Radoslav Rančík.

„Spolupráca s Marcelom a Janom, ale aj s celým tímom v zákulisí bola úžasná. Od začiatku do konca to bola zábava. Vnímal som to aj ako výzvu, lebo takýto program som nikdy nerobil, ale všetci sme sa uvoľnili. Dúfam, že to bude cítiť z obrazoviek do obývačiek divákov,“ teší sa na premiérovú časť expert RTVS a spolukomentátor basketbalu Radoslav Rančík. Ten bol v pondelok hosťom Ivety Malachovskej v magazíne Dámsky klub.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Telefonicky sa spojili aj s ďalším kapitánom Jánom Lašákom a ten prekvapil zaujímavým porovnaním športovcov a komikov v šou Záhady tela, ktorú vysiela Jednotka v sobotu večer.

„Keď nám niečo nevychádzalo, bol som nahnevaný, chcel som Rada a jeho tím poraziť. Normálne ma preplo, vrátil som sa do čias športu, keď som prehrával, a dostal som nervy. Keď si zapol reláciu Záhady tela, ktorá býva v sobotu večer, tam herci prehrali a nikto nič neriešil,“ narážal Lašák na fakt, že komici Juraj Kemka a Fero Košarišťan prehrali s blondínkami Zdenou Studenkovou a Evelyn Kramerovou a ešte im zatlieskali. „To je ten obrovský rozdiel medzi nami. My dvaja prepnutí to máme v sebe a museli sme víťaziť. Ostane nám to na celý život a to je dobré,“ zasmial sa.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia