Úvod Novinky Tipy z programu
Natankujte na Pumpe zábavu. Zastavia sa tam aj títo dvaja známi politici
Natankujte na Pumpe zábavu. Zastavia sa tam aj títo dvaja známi politici

Natankujte na Pumpe zábavu. Zastavia sa tam aj títo dvaja známi politici

V premiérovej časti sa ujde aj ministrovi.

Komediálny seriál Pumpa reagujúci na aktuálne celospoločenské dianie pokračuje v sobotu svojím piatym dielom. Už tradičné osadenstvo, pumpár Miki (Michal Kubovčík), taxikár Dano (Dano Heriban) a málovravný štamgast Jari (Tibor Vokoun), privíta opäť zaujímavých pocestných.

Na Pumpu prídu natankovať minister obrany Jaroslav Naď a predsedníčka strany Progresívne Slovensko Irena Bihariová, ktorí určite svojou troškou prispejú k porcii zábavy, ktorú divákom Jednotky Pumpa v sobotu večer od 21:30 nadávkuje.

Pozrite si v krátkej upútavke s kým si Dano bývalú šéfku občianskeho združenia Ľudia proti rasizmu pomýlil a ako trefne na to reagoval Mickey.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V premiérovej časti sa ujde aj ministrovi, ktorý má v týchto dňoch plné ruky práce s prípravami na hromadné testovania v súvislosti s pandémiou koronavírusu. „Škoda, že sa nevoláte Maroš, to by ste mohli byť Naďmaroš," neodpustil si s odkazom na maďarské mesto Nagymaros poznámku Miki. Ako minister reagoval sa dozviete v sobotu večer.

Ak ste predošlé časti Pumpy nestihli, nájdete ich zadarmo a bez reklamy v archíve RTVS. Na facebooku relácie zase prinášame bonusový materiál, ktorý pobaví.

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia