Úvod Novinky Tipy z programu
Tajomný hosť na Pumpe. Miki je v karanténe, nahradí ho kolega
Tajomný hosť na Pumpe. Miki je v karanténe, nahradí ho kolega

Tajomný hosť na Pumpe. Miki je v karanténe, nahradí ho kolega

„Tak už ho dostali. Koledoval si," okomentoval Mikiho nešťastie Dano.

Najnovšie vydanie obľúbeného komediálneho seriálu Pumpa bude túto sobotu výnimočné hneď niekoľkokrát. Okrem toho, že sa bude niesť v dušičkovsko-halloweenskom tóne, príde aj k zmene tradičného osadenstva. Dvojicu stálych pocestných Dana a Jariho doplní pumpár Samo, kolega Mikiho, ktorý je v karanténe.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tak už ho dostali. No to je karma, človeče. On si koledoval," okomentoval Mikiho nešťastie Dano. Sama, ktorý na Pumpe slúži cez pracovné dni, si zahral herec Samuel Spišák. Sledujte v sobotu od 21:30 na Jednotke, ako sa s novou rolou popasoval.

Na Pumpu zavítajú aj traja hostia - komik František Košarišťan známy ako Fero Joke, súdny lekár a patológ Norbert Moravanský a tretím do partie bude tajomný hosť v kostýme Yetiho.


Celé osadenstvo Pumpy opäť trefne a svojsky zhodnotí udalosti posledného týždňa, ktoré hýbu nielen Slovenskom, ale rezonujú aj vo svete. Ingrediencie dobrej zábavy sú nachystané, stačí si zapnúť Jednotku.

Dovtedy si v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy môžete pozrieť staršie vydania Pumpy, v ktorých si zahrali napríklad minister obrany Jaroslav Naď, profesor Vladimír Krčméry alebo vedec Robert Mistrík.

pumpa

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia