Úvod Novinky Tipy z programu
Legenda u Marcina, lídri Novembra '89 na Pumpe a pikantný Šatan
Legenda u Marcina, lídri Novembra '89 na Pumpe a pikantný Šatan

Legenda u Marcina, lídri Novembra '89 na Pumpe a pikantný Šatan

Štartujeme o 20:30 Záhadami tela.

Aj počas dnešného večera nájdete na Jednotke RTVS to, na čo ste zvyknutí - zábavné programy, pri ktorých sa nielen zasmejete, ale dozviete sa aj niečo poučné a po 22. hodine prídu na rad aj ostrejšie frky a reči.

Štartujeme o 20:30 Záhadami tela. Tentokrát sa moderátor Marián Miezga na vedomosti o ľudskom tele bude pýtať speváčok zo skupiny Fragile Svetlany Rymarenko a Jany Golis, speváka a víťaza populárnej speváckej šou Lukáša Adamca a moderátora a herca Michala Hudáka.

Hodinu na to o 21:35 pokračujeme komediálnym seriálom Pumpa. Tém, o ktorých bude stále osadenstvo v podobe Mikiho, Dana a Jariho diskutovať, sa počas týždňa udialo až-až a tak bude o zábavu postarané. Po minulotýždňovom prekvapení, keď na Pumpu zavítal predseda SNS Andrej Danko, teraz prídu jeho o niečo starší politickí kolegovia a tváre Novembra '89 Milan Kňažko a Ján Budaj.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V šou Petra Marcina Neskoro večer sa od 22:05 môžete moderátorku spravodajstva RTVS Simonu SImanovú, legendárneho speváka, skladateľa a zakladajúceho člena skupiny Modus Mekyho Žbirku, s ktorým sme po natáčaní urobili rozhovor. Trojicu hostí doplní umelecký šéf Divadla Andreja Bagara v Nitre Juraj Ďuriš. Pozrite si malú upútavku.

V šou Boris & Brambor sa bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík cez týždeň rozprávali so svojim kolegom, ktorý podobne ako oni zavesil korčule na klinec, a majiteľom kompletnej medailovej zbierky Slovenska z majstrovstiev sveta Miroslavom Šatanom. V sobotu o 23:05 sa na obrazovku Jednotky dostanú pikantnejšie príhody, ostrejšie výrazy či vtipy, ktoré sa do utorkového vydanie nezmestili a ani nemohli zmestiť. Zapnite si Boris & Brambor špeciál.

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia